Головна Новини В деяких районах на Тернопільщині медкомісії зривають мобілізацію?

В деяких районах на Тернопільщині медкомісії зривають мобілізацію?

img_9940Про результати процесу проведення мобілізації у Тернопільській області доповіли під час робочої наради, яку 20 лютого провів виконувач обов’язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак. Участь у нараді взяли представники силових структур, правоохоронних органів, керівники відповідних структурних підрозділів ТОДА.

Як зазначив Іван Крисак, перевірки проведення мобілізації на місцях тривають, під час виїздів у регіони особливу увагу звертають на проведення медичного огляду військово-лікарською комісією.

«У Підволочиському та Теребовлянському районах дані комісії не проводять роботу належним чином, – додав він. – Це неприпустимо у час, коли питання захисту території держави є пріоритетним, коли потрібно дати можливість перепочити тим військовослужбовцям, які від початку проведення АТО із зброєю в руках борються за мир та свободу українців».

Іван Крисак також наголосив, що у разі потреби усі наявні ресурси залучатимуть для надання допомоги у зонах проведення АТО, а також для проведення заходів цивільного захисту в області. Відтак, виконувач обов’язків голови ОДА дав доручення скласти список автотранспорту, який можна використати для потреб Збройних Сил України.