Головна Новини В межах Тернопільської громади пасажирські перевезення здійснюватиме ТОВ “Терн Транс Сервіс»

В межах Тернопільської громади пасажирські перевезення здійснюватиме ТОВ “Терн Транс Сервіс»

17 липня на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради було затверджено примірний договір про організацію перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування Тернопільської міської територіальної громади.

Того ж дня виконком затвердив протокол засідання конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді від 09.07.2019 року.

Відповідно до протоколу, переможцем конкурсу визнано ТОВ “Терн Транс Сервіс», що впродовж наступних п’яти років здійснюватиме перевезення пасажирів на автобусних маршрутах: “Тернопіль – Курівці”, “Тернопіль – Вертелка”, “Тернопіль – Малашівці – Іванківці – Плесківці” та “Тернопіль – Глядки”.

До 27 липня з переможцем конкурсу буде укладено договір про організацію перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування Тернопільської міської територіальної громади, який вступить в дію з моменту підписання.

До слова, для забезпечення вищевказаних сполучень, цього року в с. Малашівці  облаштовано дві зупинки громадського транспорту, а також влаштовано посадкові майданчики на зупинках громадського транспорту в с. Вертелка (1шт.) та с. Кобзарівка (3 шт.). Загалом до кінця року заплановано встановити дев’ять додаткових зупинок громадського транспорту в межах Тернопільської міської територіальної громади.