Головна Новини В Білій 28-річного хлопця застрілили в лісопосадці (фото)

В Білій 28-річного хлопця застрілили в лісопосадці (фото)

Вчора близько 19 години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про те, що по вулиці Морозенка у селі Біла, Тернопільського району, чути постріли.

Екіпажі оперативно вирушили за вказаною адресою. Прибувши на місце події та зв’язавшись з заявником, останній вказав, де саме чув постріли і в якому напрямку потрібно йти. Патрульні, не гаючи ні секунди, почали обстежувати територію лісопосадки. Невдовзі, в лісопосадці, вони виявили тіло чоловіка без будь-яких ознак життя, з вогнепальним пораненням голови, неподалік якого знаходився 28-річний хлопець, який, побачивши інспекторів, кинувся тікати. Патрульні одразу ж наздогнали та затримали особу, яка, ймовірно, причетна до злочину. Пізніше, громадянин у скоєному зізнався. Надалі, в ході огляду місця події, було знайдено рушницю з якої здійснювалися постріли, а також п`ять гільз та шість набоїв.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлюватиме усі деталі інциденту. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК (Затримання уповноваженою службовою особою). За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (Умисне вбивство).

 Загиблий – житель Івано-Франківської області, 1982 року народження. 

При огляді місця події з’ясувалося, що підозрюваний після того, як поцілив у знайомого, протягнув його метрів тридцять в бік лісу, а рушницю заховав, прикопавши снігом. Лише після цього повідомив про подію у швидку допомогу.

Що сталося насправді, з’ясовують слідчі. Підозрюваний жодних показів не дає. Дозвіл на зброю він мав. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство.