Головна Новини “Він ж не проживе 100 років”, – наречена Віктора Павліка розповіла, що...

“Він ж не проживе 100 років”, – наречена Віктора Павліка розповіла, що після смерті співака хоче вдруге вийти заміж

Молода наречена Віктора Павліка Катерина Реп’яхова, яка опублікувала знімок у весільній сукні, поділилася пікантними подробицями особистого життя.

Так, концертна директорка артиста розсекретила, який співак у ліжку. За словами Катерини, Віктор в амурних справах цілком спокійний. Пара полюбляє експерименти та відвідує магазини для дорослих. Реп’яхова впевнена, що йому її однієї достатньо, пише ТСН

“Він у сексі не монстр, що йому тільки це і давай. Ні, він цілком спокійний і так було завжди. Якщо мова йде про якийсь сексуальний потяг, що він когось побачить і захоче десь “всмажити” за рогом, то це точно не про нього”, – поділилася Катерина “Зірковому шляху”.

Наречена Павліка зізналася, що полюбляє надсилати коханому еротичні фото. “Одного разу я йому надіслала еротичне фото і мені потім наснилося, що мій телефон взламали, а ця світлина розповсюдилася на телебаченні”, – розповіла Катерина.

Також концертна директорка Павліка розсекретила, у якому місті відбудеться весілля. Так, пара піде під вінець у рідному місті нареченої – Дніпрі. На свято майбутнє подружжя запросило близько 80 осіб, лише найближчі родичі та друзі. Серед яких і діти Віктора від попередніх шлюбів, крім молодшого.

“Мені здається, це знущання. Я б не пішла на весілля до свого батька з новою дружиною”, – зазначила наречена.

Крім того, Реп’яхова зізналася, що після смерті Віктора планує вдруге вийти заміж.

“Він же не проживе 100 років, щоб мені було 70. Просто виходить якраз, що коли його життя підійде до кінця, я вже теж буду 50-річною. У мене є стимул мати гарний вигляд”, – заявила кохана співака.

Нагадаємо, не так давно Віктор Павлік

Віктор Павлік розсекретив дату весілля з молодою коханою
розсекретив дату весілля з молодою коханою.