Головна Новини “Він був справжнім у всьому!” – у Тернополі попрощалися з Русланом Мулярем...

“Він був справжнім у всьому!” – у Тернополі попрощалися з Русланом Мулярем (Фото)

Сьогодні, 29 травня, провели в останню путь Руслана Муляра, полковника СБУ. Нагадаємо, 26 травня, виконуючи бойове завдання в ООС, Руслан потрапив під артилерійський обстріл бойовиків у Луганській області.

Віддати шану загиблому, провести в останню путь Героя прийшли тисячі людей.

«Я знайомий з Русланом з 1997 року. Він був справжнім у всьому! Разом служили у пограничних військах. Дружили… А як інакше? Він був надзвичайно доброю людиною, щирий, безкорисливий, – крізь сльози розповів колега по службі Василь. – Знаєте, (усміхнувся) в армії через схожість з американським актором його називали Дольф Лунгрен. Вже тоді було зрозуміло, що він після армії продовжить службу у силових структурах.

Наші шляхи знову зійшлися на службі Україні. Тут він був не тільки колегою, а  й добрим наставником для багатьох хлопців. Що тут говорити, Руслан одним із перших вирушив у зону АТО…»

Такої ж думки про Руслана були усі, хто прийшов на похорон. Друзі пригадують, що загиблий завжди був сповнений невичерпної енергії та ентузіазму. Будучи на сході, будував плани на майбутнє. І як важко усвідомити, що рідні чекали його додому через два тижні. Два якихось тижні і він побачив би внучатко, яке нещодавно з’явилося на світ. Два тижні і обійняв би своїх синів близнюків-другокласників, котрим обіцяв, що неодмінно разом поїдуть на море. Два тижні і приголубив би рідну маму…

«Він з дитинства був дуже доброю дитиною. Ніколи не був егоїстом. Навіть, коли щось було не по його, уступав, знав, що він сильніший. Змалку був справжнім чоловіком», – розповіла про Руслана рідна тітка.

Похоронили Руслана Муляра на Микулинецькому кладовищі на алеї Слави. Віддати шану герою прийшло керівництво області, силових структур, приїхав і голова СБУ Василь Грицак.