Головна Новини Відремонтують приміщення Тернопільського міськвідділу міграційної служби

Відремонтують приміщення Тернопільського міськвідділу міграційної служби

Міська рада виділила кошти на ремонт приміщення Тернопільського міськвідділу міграційної служби

Налагодження співпраці з органами місцевого самоврядування щодо виділення коштів на оновлення і ремонт приміщень, в яких розміщуються сектори і відділи міграційної служби – таке завдання поставив начальник Управління ДМС Ярослав Давибіда перед керівниками територіальних підрозділів. Служба здійснює суттєві перерахування до міських бюджетів, відтак повинні бути створені гідні умови для надання адмінпослуг громадянам.
На даний час є співпраця і розуміння майже у всіх районах: затвердженні програми, виділені кошти на проектно-кошторисну документацію. Першим ж гроші на необхідний ремонт отримає Тернопільський міський відділ міграційної служби, що розташований за адресою вул.Коновальця, 6. Приміщення хоч і відносно нове, але потребує ремонту системи опалення і даху, через протікання якого, у деяких кабінетах суттєвих пошкоджень зазнала стеля і перекриття, що може нести загрозу для працівників та відвідувачів.
Рішення про виділення 420 тисяч гривень на капітальний ремонт даху та системи опалення нежитлових приміщень будівлі по вул. Коновальця, 6 прийняте 5 жовтня під час сесії Тернопільської міськради. Раніше також з міського бюджету було виділено 30 тисяч на виготовлення необхідної проектно-кошторисної документації.
«Ми вдячні Тернопільському міськвиконкому за розуміння і підтримку в даному питанні. Для нас важливо, аби в найбільшому підрозділі міграційної служби Тернопільщини були створені гідні та безпечні умови як для працівників, так і для громадян. Також хочу звернути увагу, що міграційна служба є одним із найбільших наповнювачів казни Тернополя: лише за 9 місяців цього року за надання адміністративних послуг ми перерахували до бюджету міста 175 млн гривень. Тому вважаю виділення коштів послідовним та очікуваним кроком», – зауважує начальник Управління Державної міграційної служби в Тернопільські області Ярослав Давибіда.