Головна Новини Відпустка без моря. Альтернатива морському відпочинку з Vlasne.ua

Відпустка без моря. Альтернатива морському відпочинку з Vlasne.ua

Море не єдине місце для літнього відпочинку. Можна провести свою відпустку в прекрасних місцях, які нічим не гірші за море. В Україні достатньо подібних курортів. Альтернативою можуть стати бальнеологічні курорти, де можна не тільки відпочити, а й оздоровитися і отримати неймовірний заряд енергії. Курорти розташовані в мальовничих куточках України. Порадують туристів м’яким і приємним кліматом, чистим повітрям і унікальними термальними водами. Такий відпочинок не тільки не гірше морського, а й економніше, а якщо ще й зняти квартиру подобово, то можна значно заощадити.

Подобова оренда виручає в дорозі і в даному випадку вона також буде корисна. Якщо вирушаєте на відпочинок, то заздалегідь подумайте про те, де будете жити. Звичайно, є готелі, але не скрізь, і вони відрізняються високою вартістю. А ось подобове житло можна знайти скрізь і значно дешевше.

Знайти хорошу квартиру можна з порталом подобової оренди Vlasne.ua. Це сайт, де зібрані найкращі квартири у всіх куточках України і без посередників. Знімати квартиру потрібно заздалегідь, а не по приїзді, оскільки так Ви витратите багато часу своєї відпустки на пошуки, і до того ж, результат може вас серйозно засмутити. Тому, ще до поїздки подбайте про своє тимчасове житло.

Оренда з Vlasne.ua

З порталом Vlasne.ua у вас буде хороший вибір житла різного рівня і за демократичними цінами. Сайт пропонує багато послуг, що дозволяють легко впоратися з пошуком і орендою подобової квартири. На порталі власники якісних квартир пропонують своє житло, тобто квартири з перших рук, а не через третіх осіб, яким потрібно ще платити комісію. Так що Vlasne.ua позбавляє туристів зайвих витрат. Квартири з хорошими фотографіями, що дозволяють добре розглянути житло і безпомилково зробити вибір. Є тут і швидкий, а також безпечний спосіб бронювання житла. Заплативши гроші за квартиру заздалегідь, вам не потрібно переживати за свої фінанси, оскільки вони будуть у повній цілості, а якщо щось піде не так, то ви завжди зможете повернути свої гроші. Портал економить час, гроші і ваші нерви. Пропонує масу зручностей і все необхідне для ефективних пошуків подобово житла.

Куди їхати

Пропонуємо вам невеликий огляд декількох курортів, які замінять вам море.

Берегово

Берегово – це унікальний термальний курорт. Води тут мають цілющий склад, одні з кращих у світі. Такі термальні джерела є тільки в Ісландії, Новій Зеландії, на Курильських островах і в Україні. Води в будь-яку пору року мають одну і ту ж температуру, тому можна відпочивати тут цілий рік. Вартість проживання від 70 грн. на добу.

Косино

Термальні води в Косино мають цілющі властивості. Курорт розташований в дуже мальовничому місці. Тут створені всі умови для комфортного і дуже приємного відпочинку. У Косино є багато цікавих місць, де можна добре провести час. Хороші кліматичні умови і термальні води дозволяють відпочивати в Косино цілий рік. Оренда квартири становить мінімум 80 грн. на добу.

Велятино

Село Велятино може подарувати хороший відпочинок і позбавити від багатьох хвороб. Курорт з унікальними термальними водами з чистим повітрям і красивою природою. У будь-який час року можна відпочивати і зміцнювати своє здоров’я. Вартість подобової оренди від 100 грн. на добу.

Облої

Облої відомі своїми термальними водами. Унікальні цілющі води можуть позбавити від багатьох хвороб. Знаходиться поблизу заповідника «Асканія Нова» та недалеко від Залізного Порту. Вартість житла від 80 грн. на добу.

Ми представили лише кілька курортів, але насправді в Україні їх набагато більше. Vlasne.ua допоможе вам знайти житло в будь-якому куточку країни. Подорожуйте із задоволенням!