Головна Новини Відомий співак з Тернопільщини “засвітився” на піар-заході скандального депутата (відео)

Відомий співак з Тернопільщини “засвітився” на піар-заході скандального депутата (відео)

Відомий український співак, уродженець Теребовлі Віктор Павлік виступив на піар-заході народного депутата Євгена Мураєва, пише Терноград

Відповідне відео опублікували у Фейсбуці на сторінці “Бойкот російської попси”.

“На піар-заході російських посіпак Мураєвих виступив Віктор Павлік. На тому самому, на котрому принципово відмовилася виступати Христина Соловій, коли дізналася, хто її хоче використати. А народний артист України Павлік радо виступив, ще й подякував Богу за це.

На відео цього немає, але пишуть, що в одній з пісень він навіть проспівав “Мураєв наш президент” (https://bit.ly/2mjgzZi). Колись Павлік уже вибачався, що підписав звернення проросійських радіомагнатів проти українських пісенних квот.

Показово, що затятий рашист, власник відверто проросійського телеканалу NewsOne, нардеп Євгеній Мураєв та його жінка, депутатка Харківської облради Валерія Мураєва не запросили хедлайнером Лорак чи Лободу, а шукали когось україномовного.

Так кремлівська агентура здобуває прихильність наївних українських виборців і водночас намагається заляпати українських артистів у бруд”, – повідомили на сторінці Бойкот російської попси.