Головна Новини Відкрите звернення Трудового колективу ТзОВ БМБУД з приводу пов’язування компанії до чиновників...

Відкрите звернення Трудового колективу ТзОВ БМБУД з приводу пов’язування компанії до чиновників Тернопільської області

⠀ТОВ «БМБУД» працює на ринку дорожнього будівництва з 2017 року. За цей період компанія відремонтувала близько 20 км доріг різної форми власності в Тернопільській та Івано-Франківській областях. Також наша компанія утримує шляхи Тернопільщини в зимовий період. Від щоденної роботи працівників БМБУДу залежить чи безпечним буде проїзд на 400 км доріг.

⠀⠀⠀Сьогодні підприємство забезпечує роботою 200 мешканців Тернопільської області. Усі вони – колишні працівники державних райавтодорів, котрі об’єдналися для розвитку галузі. ТОВ «БМБУД» є сумлінним платником податків! Впродовж тільки 2018 року у бюджет ми перерахували 7 мільйонів 241 тисячу гривень!

⠀⠀⠀Не так давно один із національних засобів масової інформації оприлюднив сюжет, в якому пов’язав ТОВ «БМБУД» з начальником Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богданом Юликом.

⠀⠀⠀Офіційно заявляємо, що ні керівник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, ні будь-який інший чиновник не пов’язаний, не має впливу та не контролює діяльність нашого підприємства.

⠀⠀⠀Директором компанії є Нестор Михайлович Колодка, а єдиним засновником Євгеній Вікторович Бєлаш, який ніколи не «займався спортом».

⠀⠀⠀Дуже Просимо не втягувати підприємство у політичні та конкурентні ігри, адже це наносить непоправну шкоду іміджу нашої молодої компанії й може призвести до втрати контрактів. А від цього залежить доля 200 працівників – жителів краю та їх сімей.
Завчасно дякуємо громадянам за розуміння!