Головна Новини В’язні стоврили різдвяне диво своїми руками

В’язні стоврили різдвяне диво своїми руками

S1380031З 5 січня 2015 року у Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області ( № 63)  проходить  новорічна різдвяна виставка “Новорічна композиція”. На виставці  представлені  оригінальні  авторські роботи засуджених відділень соціально-психологічної служби. Дана виставка проходить в трьох номінаціях: “Новорічна ялинка своїми руками”, “Новорічно-різдвяна композиція”, “Зимові сюжети”.

     Основною метою конкурсу є – пропаганда серед засуджених жінок бережливого ставлення до природи; розвиток творчої ініціативи та формування умінь і навичок по виготовленню композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну тематику і звичайно – збереження кращих українських традицій та започаткування нових…

    Журі конкурсу оцінювали роботи за такими критеріями: творчий підхід, розкриття теми, оригінальність твору і використання вторинного матеріалу (пластикові пляшки, пінопласт, папір).

    І місце у номінації “Новорічна ялинка своїми руками”, отримала робота засуджених відділення №7. Зробивши штучну ялинку своїми руками, засуджені переконалися, що виготовлені власноруч “красуні” усім припали до душі і тим самим довели собі та присутнім, як можна  зберегти не одне живе деревце в природі.

    І місце у номінації “Новорічно-різдвяна композиція”, отримала робота засуджених відділення №3.

   Серед переможців  у номінації “Зимові сюжети” перемогу отримала робота засуджених відділення №9.

 Засуджених роботи, які зайняли призові місця  заохочені у відповідності згідно діючим законодавством.