Головна Новини Впав з дерева на спину: молодий чоловік з Великих Гаїв потребує допомоги

Впав з дерева на спину: молодий чоловік з Великих Гаїв потребує допомоги

Ольшевський

27-річний Олексій Ольшевський з села Великі Гаї, що поблизу Тернополя, потребує фінансової допомоги небайдужих. Чоловік вже понад 4 місяці проходить реабілітацію після одного нещасного випадку.

Лихо прийшло в родину зненацька. Як розповіла його мати, Світлана Харчевська, якось Олексій трусив горіх, в один момент обламалася гілка він впав на спину. З тих пір в його житті розпочалася смуга операції і реабілітацій, повідомляє Суспільне.

В чоловіка медики діагностували важкий перелом хребта та параліч ніг від пояса. Йому провели операцію, яка тривала 7 годин. Хірурги поставили потерпілому титанову пластину. Після цього він 3 дні був у реанімації. Ще 2 місяці Олексій перебував у лікарні, а опісля його відразу відправили на реабілітацію в один із центрів Тернополя ще на чотири місяці.

Що тільки не робили, куди тільки не їздили рідні разом з Олексієм, аби йому стало краще: возили по різних по медзакладах, лікували голками, ходили на масажі, приймали чимало уколів та пігулок і знову проходили реабілітацію.

Олексій був на огляді у багатьох лікарів, які запевняли, що він повинен ходити. Для цього необхідне тривале лікування та реабілітація.

Родина у відчаї, адже вже потратила чималу суму, а потрібно ще більше коштів. Тому рідні просять всіх небайдужих допомогти грошима на лікування та реабілітацію Олексію.

Реквізити

Приватбанк:

  • 5168 7451 1017 9261 – Безкровна Лілія, сестра Олексія;
  • 5168 7451 1618 5627 – Харченко Світлана, мама.