Головна Новини Восьмикласник забив до смерті вітчима

Восьмикласник забив до смерті вітчима

Начальник Підгаєцького відділення поліції Юрій Кунька розповідає, що 29 березня близько опівночі надійшло повідомлення на лінію “102” про агресивне поводження п’ятдесятирічного чоловіка.

На місце виклику у село Боків Підгаєцького району виїхала слідчо-оперативна група. Уже в помешканні вони побачили чоловіка. Ознак життя останній не подавав. Правоохоронці викликали швидку і лікарі констатували лише смерть. Як з’ясувалося, загиблий разом з жінкою та пасинком приїхали на Тернопільщину зі Сходу.

За словами заступника начальника відділу слідчого управління Віталія Пушкара, чоловік зловживав спиртним. Того дня у нього виник конфлікт з дружиною, який переріс в суперечку з бійкою. Це все відбувалося на очах п’ятнадцятирічного пасинка. Хлопець вирішив захистити матір і вдарив вітчима в обличчя, а коли той впав, наніс ще кілька ударів в різні частини тіла.

Після цього матір з сином викликали поліцію, аби вони допомогли вгамувати чоловіка. Проте удари восьмикласника виявилися фатальними для вітчима.

Судово-медична експертиза показала, що помер чоловік в результаті отриманих тілесних ушкоджень.

Неповнолітній у скоєному зізнався. Йому інкримінують статтю 121 частина 2 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження,  що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання про обрання хлопцеві міри запобіжного заходу.