Головна Новини Водії автобусів чхати хотіли на квитки – головне набити кишені грошима безбілетників

Водії автобусів чхати хотіли на квитки – головне набити кишені грошима безбілетників

У Тернополі водії автобусів спочатку розсаджують безбілетних пасажирів, а тоді тих які мають “вільне місце” та куплений в касі квиток. Іншими словами спочатку ставлять гроші в кишеню мимо податків і каси, а тоді по залишковому принципу беруть пасажирів, які взяли чесно в касі квитки.

“Не дуже приємна ситуація сталася з нами вчора на Тернопільській АС.

Ми – гості вашого чудового міста.

Поверталися вчора ввечері до Львова. Заздалегіть купили два квитки в касі на автобус Могилів-Подільський — Львів. Заходили в автобус по черзі. Прямо перед нами водій брав готівку від пасажирів-безбілетчиків. Ми пройшли по салону і коли виявилось, що місць нема, показали водію квитки. На що той відповів, що нам треба було заходити швидше, самі винуваті. Квитки на міжобласний рейс виявились без вказання місць! Те, що я інвалід з паралізованою стопою, аргументом для цього чоловіка було не достатнім.

Записав номер рейсу і сьогодні оформив скаргу в тернопільський відділ Захисту Прав Споживачів.

Що рекомендую робити всім, хто потрапив в схожу ситуацію. Або їздимо, як Європа по квитках, або як дика орда за поребриком. Має ж бути якийсь контроль хоча б за міжобласними перевізниками. Зупинили – є пасажири без квитка – штраф 2000 грн. Порядок – значить порядок у всьому і всюди!” – повідомив Роман Байда, vk.com/baydaroman