Головна Новини Водій був такий п’яний, що й не знав де знаходиться

Водій був такий п’яний, що й не знав де знаходиться

Знову ДТП, і знову через водіння автомобілю у нетверезому стані. Цього разу водій був на стільки нетверезим, що  одразу й не міг пригадати де знаходиться, повідомляє патрульна поліція Тернополя.

“Поблизу села Ступки Тернопільського району 9 липня, близько 17-ї години, автомобіль Peugeot Expert не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і зіткнувся з деревом.

Інспектори патрульної поліції пригадують: “Коли ми прибули на місце ДТП, водій ледве тримався на ногах і ми відчули від нього характерний запах алкоголю. Громадянин спершу намагався обманути нас, мовляв, ДТП вчинив у суботу, а тепер прийшов забрати свій транспортний засіб. Однак біля якого населеного пункту знаходимося, назвати не зміг… Замість села Ступки, де, власне, трапилася аварія, казав, що ми біля Кам’янок…»

Громадянин погодився пройти освідування на місці. Результат позитивний – 2,45 проміле алкоголю в крові. Це у 13 разів перевищувало допустиму норму.

На правопорушника патрульні склали 2 протоколи: за ст. 124 КУпАП (ДТП) та 130 КУпАП (Керування у стані алкогольного сп’яніння)”, повідомили полісмени.