Головна Новини “Вмикаю світло, а там тарганів просто море”, – у Тернополі жінці з...

“Вмикаю світло, а там тарганів просто море”, – у Тернополі жінці з малюком на руках здали жахливу квартиру

Мешканка Чернівців розповіла, як у Тернополі з неї «здерли» гроші за оренду квартири, що «кишіла» тарганами. Жінка приїхала до чоловіка-військового на декілька днів з 6-місячною дитиною.

Про це Інна Балок написала у спільноті «Оренда квартир Тернопіль без посередників», що в соцмережі «Фейсбук», пишуть Тернополяни.

«Це просто жах! Орендувала я онлайн, з Чернівців, а чоловік – військовий в Тернополі, він на обід прийшов бігом забрав ключі подивитися на перший погляд норм (ну так як зазвичай у чоловіків), і все, пішов собі. Я приїхала вечором, приблизно в 21:00. Прийшли ми значить туди на квартиру, включаю я світло, а там…..тарганів просто мореее… Я приїхала з дитиною 6 місяців. Власниця прекрасно знала, що я з дитиною і я впевнена, що вона знала про нелегальних квартирантів (тарганів)», – пише вона.

За словами пані Інни, власниця шукали різноманітні відмовки, аби прикрити свою вину та заробити.

«Вона зарікалася, що перший раз чує про таке, що їх там ніколи не було можливо хтось привіз із собою, ну це просто нісенітниці – таку кількість привезти із собою… жах! Просто це слухати неможливо, а наступного дня вона мені вже розказує, що начебто вони із витяжки виходять, так послухай мене сюди уважно, альо… Ти прекрасно знала, що в мене дитина 6 місяців і в тебе повний курятник тарганів, щоб б було, якби я їх не помітила (але тут треба бути сліпим) і якби в суміш дитині попав тарган??? Що тоді було б з нею і її квартирами?», – обурюється молода мама.

Історія на цьому не завершилась. Жінка зняла усе на відео, аби мати докази того, що орендоване житло – непридатне для проживання. Та усіх коштів назад вона так і не отримала – за одну добу гроші їй не повернули, хоч у цій квартирі вона пробула не більше години.

«Я там нічого геть не чіпала, одразу скинула відео – вона мені зателефонувала і запропонувала переїхати в іншу квартиру за 850грн( а ця була 650грн вже 600, ми орендували на 3 доби, я їй кажу, мовляв, ні, так діло не піде, віддавайте нам кошти і все – до побачення… А вона мені каже, що віддасть тільки за дві доби. Я ж там навіть і години не просиділа!», – каже Інна Балок.

Вона додає, що в результаті, через недобросовісних орендодавців, які мають на меті лише «здерти» кошти, вона опинилася пізно ввечері на вулиці з немовлям.

 «Я в чужому місті, на вулиці холодно, на руках маленька дитина, скоро комендантська година… Мені просто не було куди йти, але поблизу був готель за 10хв ми були там. Наступного дня я прийшла віддати ключі. Я не збіднію на 650грн, але, сподіваюся, що і її не зігріє…Просто треба бути людиною!!! Місто Тернопіль, вул. Білогірська 18Є/4. +380 96 379 4140 – Марія Мартинюк. Нехай це побачать всі…», – йдеться у її дописі.

Жінка додає фото та відео, які вона зробила у горезвісній квартирі та закликає інших не мати взагалі справу з такими «бізнесменами».

https://www.facebook.com/100073768414696/videos/831194104793717/?idorvanity=600940803344161
316670278_207102005092079_380643682066806964_n.jpg