Головна Новини Вирвала сторінку і висміяла на увесь клас: тернополянка обурена діями вчительки

Вирвала сторінку і висміяла на увесь клас: тернополянка обурена діями вчительки

Дуже неприємна історія трапилася в школі №13 у четвертому класі. Мама учня Тетяна Яворська розповіла, що при виставленні семестрових оцінок вчителька випадково помітила, останню сторінку в щоденнику дитини, яка була розмальована. З якигось причин це дуже обурило вчительку. Вона дозволила собі вирвати цю сторінку, а дитину висміяти на увесь клас. Тепер, каже мама, дитина дуже ображена і зла на вчителя.

“От цікаво, чи має право дитина, в своєму щоденнику, придбаному за мої кошти, щось малювати?Чи має право вчитель, псувати чуже майно?Ситуація, сьогодні, при виставленні семестрових оцінок, вчитель побачила розмальовану останню сторінку. Зі слів дитини, вона підняла щоденник, вирвала розмальовану сторінку і всьому класу показала що там намальовано. Дітки дружно пореготали, а мій прийшов до дому зі слізми( Сказав, що йому було дуже сумно і соромно( А зараз,він дуже злий на неї.Як пояснити таку поведінку вчителя? Поганий настрій? Нерви здають? Пора в відпустку?А може так можна і я чогось не знаю🤷‍♀️м. Тернопіль, 13 школа, 4 клас”, – написала жінка у соцгрупі Батьки SOS

Дописувачі соцгрупи одразу ж стали на захист мами і ображеної дитини. А з неврівноваженою училькою радять неодмінно розібратися або наодинці, а якщо не допоможе то з допомогою директора. “Адже ми виховуємо самодостатніх, впевнених в собі людей, а не налякану, ображену на увесь світ сіру масу”, – так написала одна із матерів.