Головна Новини Вимагали кошти, погрожували розправою: троє чоловіків, що “тероризували” тернопільського перевізника залишаться під...

Вимагали кошти, погрожували розправою: троє чоловіків, що “тероризували” тернопільського перевізника залишаться під вартою

Тернопільським апеляційним судом підтримано позицію прокуратури про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою без визначення застави трьом особам, що вимагали у перевізника 30 тис грн, погрожуючи йому та родині фізичною розправою і знищенням майна.

Нагадаємо, нещодавно поблизу м. Почаїв правоохоронці затримали трьох осіб, що вимагали від тернопільського підприємця 30 тис грн та при несплаті коштів обіцяли знищити його майно й погрожували фізичною розправою йому і родичам.

Суд першої інстанції частково задовольнив вимоги прокурора, взявши під варту підозрюваних за ч. 2 ст. ст. 189 КК України, проте, всупереч клопотанням публічного обвинувача, ще й визначив їм суму застави у 90 тис 800 грн кожному. Прокуратура оскаржила ці рішення в апеляції.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури