Головна Новини Вереснева акція на найкращу піцу та напої до неї в Тернополі від...

Вереснева акція на найкращу піцу та напої до неї в Тернополі від «Автопорт»

Мережа закладів «Автопорт» запрошує вас спробувати найсмачнішу піцу в Тернополі та обрати до неї улюблений напій. І страва, і доповнення до неї будуть завжди свіжими, корисними та смачними. Насолодитися ними можна у наших закладах або ж замовити їх доставку до себе додому чи на роботу. Тим більше, що у вересні на піцу діє додаткова знижка 20%, а ще ця страва з’явилася у меню Колиби Автопорт і також пропонується зі знижкою. Знижка також діє на усі роли і суші (в ресторані та з доставкою), комплексні обіди (тільки у закладах мережі).

Піца та обрані напої доставляються власною кур’єрською службою по території міста цілком безкоштовно (за умови мінімального замовлення у розмірі 200 грн.). Страву ретельно запаковують у фірмові коробки та перевозять у термосумках, які допомагають зберегти її гарячою та свіжою.

Замовляйте піцу тут: https://dostavka-chachluka.te.ua/piza

Популярні напої до піци у різних країнах світу

Гастрономічні вподобання представників різних національностей суттєво відрізняються. Також на вибір напою до піци впливатимуть індивідуальні уподобання, гострота та смак обраної страви.

В Україні найпопулярнішим напоєм до піци є томатний сік, інколи – овочевий. Доволі часто разом із стравою замовляють солодку газировку – кока-колу, пепсі, спрайт. В Італії піцу полюбляють запивати натуральним виноградним соком чи вином, які підкреслюють смак та аромат наїдку. До негострих різновидів страви нерідко замовляють гарячий чай, який також чудово доповнить її смак.

В США часто разом із величезною піцою замовляють алкогольні напої, найчастіше – віскі або текілу. Прихильники здорового способу життя віддають перевагу ароматній каві або ж сокам. У Чехії полюбляють страву, щедро посипану базиліком, ідеальним доповненням до котрої є бехерівка – солодкувата міцна алкогольна настоянка із трав’яним ароматом.

Традиційним напоєм до піци в Німеччині є пиво, яке тут п’ють з будь-якої нагоди чи без неї. Світлі сорти бурштинового напою там рекомендують до піци із вегетаріанською начинкою, а темні – до м’ясних страв. На думку німців пиво надає страві більш пікантного смаку, підкреслює аромат прянощів та розкриває його.


Напої до піци у дитячому та дорослому меню

Вибір напою до піци також залежить від віку того, хто буде ними смакувати. В першу чергу це стосується вмісту алкоголю у напоях – дітям він абсолютно протипоказаний.

Дорослі часто обирають до піци алкогольні напої з малим вмістом спирту – пиво, вино. Проте дозволити собі таке поєднання можуть не всі і не завжди. Так, воно допустиме, якщо ви знаходитеся на відпочинку, пікніку чи на природі, але неприйнятне, коли ви на роботі чи за кермом. У такому випадку якнайкраще підійде кола, сік або чай: фруктовий – до страви із солодкою начинкою, зелений – до рибної чи з морепродуктами, чорний крупнолистовий – до м’ясної піци, а гранульований – до вегетаріанської (овочевої).

Діти обожнюють солодке, тож вони часто обирають страви із солодкими та нейтральними начинками. До таких піц чудово смакуватимуть натуральні соки, особливо ягідні та цитрусові. Добре підходять фруктово-ягідні чи молочні коктейлі. Старші діти можуть запивати страву солодкою газировкою, якою, однак не варто пригощати малюків.

Для бронювання столика у піцерії та Колибі «Автопорт» для великої чи малої компанії, замовлення піци з доставкою телефонуйте за номерами (098) 777 56 65 та (050) 500 15 30. Відсвяткуйте не день, а місяць знань із нами не лише словами, а й чудовими стравами!