Головна Новини Великодні гостинці отримали підопічні благодійного фонду «Карітас»

Великодні гостинці отримали підопічні благодійного фонду «Карітас»

Напередодні Великодня команда Івана Чайківського «За майбутнє» відвідала підопічних благодійного фонду «Карітас». Депутати подарували продуктові набори людям, які опинились у важких життєвих обставинах. Як зазначив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, турбота  та підтримка – це те, що потрібно кожній людині.

 – Великдень – це родинне свято, але не забуваймо про ближнього, адже турбота про іншого, взаємодопомога – це те, що сьогодні потрібно кожному. За ініціативи директора підприємства «Агропродсервіс» Івана Карачки, ми вручили великодні гостинці людям, які цього потребують, – зазначив Володимир Болєщук.

Іван Карачка розповідає, що підприємство «Агропродсервіс» щороку надає благодійну допомогу.

– Наша компанія вже роками надає допомогу одиноким, пристарілим людям. Адже – розуміємо, що про них немає кому подбати, а на світле свято Воскресіння Христового хочеться, аби кожен був щасливим,- наголосив Іван Карачка.

Директор благодійного фонду «Карітас» отець Андрій Марчук подякував доброчинцям за справу, яку вони роблять.

– Це вже не перший візит пана Володимира до «Карітасу». Той, хто робить добро для свого ближнього, частинку серця залишає в тій особі, кому допоміг. Через ці пасхальні дари ми принесли радість Воскресіння цим людям. Тому нехай Господь всіх благословить, – сказав отець Андрій Марчук.

Гостинці до Великоднього столу напередодні благословив духівник компанії “Агропродсервіс” отець Василь Баглей.