Головна Новини Велике будівництво доріг на Тернопільщині

Велике будівництво доріг на Тернопільщині

Попри карантин, на Тернопільщині продовжують працювати дорожні служби. Сьогодні тривають ремонтні роботи на важливих ділянках доріг області. Стан виконання ремонтних робіт прокоментував керівник дорожників Ігор Фарионович Раїнчук:
“На Тернопільщині, як ми знаємо, розпочалося велике будівнитво доріг. Воно продовжується і сьогодні. Сьогодні ми вже вийшли на другий об’єкт. Спершу – це була дорога М19, другий об’єкт – Е43. Також хочу сказати, що відбувся тендер і ми підписали договір з підрядником. Отож на цій ділянці проводиться ряд робіт, зокрема, демонтаж бардюру, тощо.
На цій ділянці Е 43 буде виконано цілий комлекс робіт, а саме заміна дорожнього покриття, встановлення нових дорожніх знаків, нанесення горизонтальної розмітки, встановлення тротуару, освітлення. Ці роботи плануємо завершити до кінця червня. Кошторис – 184 мільйони.
Зараз готується вийти третя постанова по великому будівництву у Тернопільській області, де буде задіяна дорога Р39. На її будівництво буде скеровано 154 мільйони гривень.
До слова. на дорогу М19, згідно з другою постановою, було виділено 700 мільйонів. 21-21 квітня ми провели аукціон і на початку червня ми підпишемо договір з підрядною організацією. У третій постанові ще додатково скерують кошти. Орієнтовно відремонтована ділянка охопить майже 40 кілометрів, орієнтовна вартість 1 млрд 380 млн грн”.