Головна Новини Вдома на нього чекає донечка: у Тернополі зник безвісти молодий чоловік

Вдома на нього чекає донечка: у Тернополі зник безвісти молодий чоловік

24-річний Віталій Паранчак з села Довге, що на Теребовлянщині, зник 7 травня. Дружина та сестра чоловіка просять повідомити, якщо ви бачили його. Уже понад тиждень Віталій не виходить на зв’язок. Жодних записок не залишав. Вдома на нього чекає маленька донечка. 

Про зникнення чоловіка повідомили у поліції. — Правоохоронці Теребовлянщини розшукують жителя села Довге Паранчака Віталія Романовича, 1997 року народження. 7 травня чоловік вийшов з дому, що в Тернополі й не повернувся, — йдеться в повідомленні. 
Як розповідає сестра зниклого Христина Паранчак, брата востаннє бачила на свята.  — Коли ми бачились востаннє, усе було добре. Куди він зник, просто не можемо уявити. Що сталось? Чому він на зв’язок не виходить, не знаємо. Дуже багато питань, — каже жінка, пише 20 хвилин.
Дружина Віталія пані Оксана каже, що жодних записок чоловік не залишав і востаннє, коли вона його бачила, пішов на роботу.  — Я бачила його востаннє 5 травня. Родом він з села Долина, але коли ми одружились, почали жити в селі Довге. Того дня він вийшов з дому і поїхав на роботу. Ми зв’язувались з його колегами. Вони сказали, що він таки був на роботі в той день. Потім Віталій залишився у сестри в Тернополі. Наступного дня вийшов з дому і не повернувся. Мені важко говорити. Прошу, якщо ви бачили його — дайте знати. Вдома на нього чекає донечка. 

Чоловік періодично з’являється у Viber, але телефон постійно вимкнений.  Якщо ви маєте будь-яку інформацію про місце знаходження чоловіка повідомте на “гарячу лінію” Поліції за телефоном 102 або зателефонуйте дружині Віталія за номером 098-548-47-19 (Оксана Паранчак).