Головна Новини Вбивство Ерітьє: експерти визначають, чи Соломія, яку підозрюють у вбивстві – осудна

Вбивство Ерітьє: експерти визначають, чи Соломія, яку підозрюють у вбивстві – осудна

Міськрайсуд продовжив дівчині міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 28 серпня.

Слідство у справі на завершальному етапі. І після висновків експертів, щодо осудності підозрюваної, –  справу направлять до суду, пишу 20 хвилин
Вже 10 днів підозрювана у вбивстві іноземного студента Ерітьє перебуває на Хмельниччині – у закладі закритого типу. Пробуде там дівчина близько місяця. За цей час експерти мають надати свій висновок: чи вона осудна і чи може відповідати за свої дії.
Читайте також Своє 18-річчя Соломія, яку підозрюють у вбивстві іноземного студента Ерітьє, зустріне за гратами – 13 липня підозрювану у вбивстві іноземного студента відправили для проходження психіатричної експертизи на Хмельниччину, – повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета.

– Після того, як буде висновок експертів, справу невдовзі направлять до суду. Інші матеріали у рамках цього кримінального провадження вже зібрані.

Доказової бази достатньо. І всі зібрані докази вказують на те, що дівчина причетна до вбивства іноземного студента, кажуть у поліції.