Головна Новини Василь Шевчук у Тернополі знову встановив рекорд

Василь Шевчук у Тернополі знову встановив рекорд

Під час трейлового забігу “WinTrail Ternopil”, який відбувся 1 грудня,  у Тернополі встановили новий рекорд міста.

370 учасників долали дві дистанції — на 27 та на 9 кілометрів на території Кутківецько-Протинятинського зимового лісу. Серед них відрізнявся кількаразовий рекордсмен Тернополя Василь Шевчук. Він подолав дистанцію 27 км босим та з оголеним торсом, – пише vision.ternopil.ua.

Чоловік вже 25 років займається зимовим плаванням та бігом. В грудні минулого року, пан Василь без верхнього одягу та босоніж пробіг 9 км. Навкруги Тернопільського озера. Цього року вирішив показати кращий результат.

“Я хочу донести до людей, що можна бути здоровим без таблеток та інших лікарств. Для цього потрібно загартовуватись та старатися вести правильний спосіб життя”, – зазначив пан Василь. 

Це вже не перший реокрд Василя Шевчука, а четверте досягнення Василя Шевчука у «Книзі рекордів Тернополя». Серед раніше встановлених рекордів: нaйшвидший зaбiг дoвкoлa стaву без верхньoгo oдягу, найтриваліше перебування людини під снігом з головою і без одягу в історії Тернополя та віджимання від підлоги на двох пальцях обох рук. 63 рази за 1 хвилину.

На Театральному майдані чоловік лежав під снігом понад 20 хвилин (Відео)

Житель Тернопільщини встановив небезпечний рекорд