Головна Новини Вагітна дружина 19-річного Романа Сасанчина потрапила до лікарні

Вагітна дружина 19-річного Романа Сасанчина потрапила до лікарні

Український співак, переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин повідомив шанувальникам, що його вагітна дружина Іванна вже вирушила до лікарні.

Як розповів Роман у сторіз своєї сторінки в Instagram, напередодні у коханої сильно розболівся живіт і вони вирішили, що це означає, що почалися перейми.

“Ми сьогодні приїхали до лікарні через причину, що в Іванки почав дуже сильно боліти живіт. Вона сьогодні здала всі аналізи, які було потрібно, і завтра буде точна інформація щодо пологів”, – зазначив артист.

Іванна розповіла, як почувається / © instagram.com/annavi_i
Іванна розповіла, як почувається / instagram.com/annavi_i

Окрім того, Сасанчин поділився, що вони з дружиною вирішили, що пологи будуть партнерськими. 19-річний Роман розповів, чи готовий до цього:

“Я маю бути присутнім на партнерських пологах. Часто до цього моменту я переживав, чи витримає моя психіка, чи я не знепритомнію. Насправді я аж тільки зрозумів, яке це щастя, коли ти просто тримаєш свою другу половинку і кохання всього свого життя за руку, і ти мрієш почути перший крик своєї дитини”, – поділився майбутній батько.

Роман Сасанчин з вагітною дружиною / © instagram.com/sasanchyn_official
Роман Сасанчин з вагітною дружиною / instagram.com/sasanchyn_official

Тим часом у себе в сторіз Іванна розповіла, як почувається. Дівчина розмістила коротке відео з палати:

© instagram.com/annavi_i
instagram.com/annavi_i

“Починає спина нити, живіт починає незрозуміло боліти. Чекаємо на крихітку, певно, що до Нового року. Але вирішила мене в лікарню запхати ще скоріше, , хитренька. Якщо чесно, це очікування так вимотує, що вже нічого не хочеться”, – поділилася Іванна.