Головна Новини Біля дороги «Тернопіль-Львів» СБУ виявило схрон з боєприпасами

Біля дороги «Тернопіль-Львів» СБУ виявило схрон з боєприпасами

granata_rgd-5_230 січня на телефон довіри Управління СБУ в Тернопільській області зателефонував громадянин та повідомив про виявлену ним схованку з боєприпасами, яка, з його слів, знаходилася поруч меморіалу «Пам’яті жертв голодомору», що поблизу об’їзної дороги «Тернопіль-Львів», повідомили в Секторі зв’язків зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області.

Співробітники УСБУ спільно із працівниками міліції здійснили огляд місцевості довкола пам’ятного знаку. У результаті проведених заходів оперативно-слідчою групою Тернопільського РВ УМВСУ виявлено схованку із зброєю, яка знаходилася обабіч дороги під залізо-бетонною плитою. Із неї вилучено гранату РГД-5, набої калібру 5,45 та 7,62 мм. в кількості 18 і 1 шт. відповідно.

Наразі вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінального провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

Управління СБУ в Тернопільській області висловлює вдячність жителям області за небайдужість та пильність. В чергове нагадуємо, що громадяни, котрі володіють інформацією про підготовку або вчинення злочинів, віднесених до компетенції СБУ, мають можливість цілодобово повідомити зазначені відомості на нашу гарячу лінію 0800-501-482, callcenter@ssu.gov.ua  та звертатися на телефон довіри УСБУ в Тернопільській області (0352) 52-90-00.