Головна Новини Бійці роти «Тернопіль» вирушили на Схід

Бійці роти «Тернопіль» вирушили на Схід

Виконувати бойові завдання на територію проведення операції об’єднаних сил поїхали співробітники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль». Два місяці тридцять бійців нестимуть службу в населених пунктах неподалік від лінії розмежування.
У далеку дорогу правоохоронців проводжали керівники обласного управління Нацполіції краю, товариші по службі, рідні та друзі.
Заступник начальника Головного управління  Нацполіції краю Михайло Білецький побажав підлеглим сумлінно виконувати службові обов’язки, дотримуватися дисципліни та порядку.
Разом з бійцями вирушив командир підрозділу Віталій Цап. За словами майора поліції, це вже 36 ротація роти на схід. Тож більшість поліцейських добре знає, які завдання доведеться виконувати.
– Ми нестимемо службу на блокпостах, – розповідає  Віталій Цап. – Основні наші завдання – перевірка документів та автотранспорту, усіх, хто перетинає лінію розмежування, а також охорона публічної безпеки. Роботи вистачає і усі ми готові до виконання поставлених  завдань.
Після благословення священиків бійці роти «Тернопіль» вирушили у тривале відрядження.