Головна Новини Бійка і різанина: для тернополянина відпочинок мало не закінчився летально

Бійка і різанина: для тернополянина відпочинок мало не закінчився летально

25-річний кременчанин наніс тернополянину проникаючі ножові поранення. 39-річного потерпілого госпіталізували.

27 травня близько десятої години вечора на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території відпочинкового комплексу, що в селі Кімната Кременецького району виникла бійка між відпочивальниками. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

На момент приїзду поліцейських одного з учасників бійки – 39-річного тернополянина  бригада лікарів швидкої допомоги госпіталізувала. З’ясувалося, у чоловіка проникаючі ножові поранення черевної порожнини і грудної клітки, а також різана рана руки.

Встановлюючи обставини конфлікту, поліцейські опитали очевидців події та з’ясували, що до заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень потерпілому причетний раніше судимий 25-річний кременчанин. Зловмисник з місця події втік, проте згодом був затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Вирішується питання про оголошення кременчанину  підозри та обрання запобіжного заходу.