Головна Новини Була знесилена і марила: тернополянка майже два тижні провела у замкненій квартирі...

Була знесилена і марила: тернополянка майже два тижні провела у замкненій квартирі з мертвими сестрою і мамою

У квартирі одного з багатоквартирних будинків Тернополя поліцейські виявили два тіла та ледь живу 54-річну жінку. Як виявилось, тернополянка майже три тижні провела у квартирі з мертвими матір’ю та сестрою. Про смерть жінок стало відомо лише після того, як двері до квартири виламали рятувальники та правоохоронці, яких викликали через неприємний запах, що поширювався у будинку, пише ZAXID.NET

Тіла жінок виявили ще у п’ятницю, 29 жовтня, але офіційно поліція повідомила про цей випадок лише сьогодні, 1 листопада. «Тіла двох мертвих жінок в квартирі на вулиці Братів Бойчуків виявили працівники поліції. Ще одну жінку з даного помешкання бригада швидкої доправила до лікарні. Викликали правоохоронців сусіди, які скаржилися на неприємний запах з квартири. Люди повідомили, що там живе троє жінок, але останнім часом їх не видно», – йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

Там уточнюють, що на ліжку у квартирі правоохоронці побачили тіла матері, 1943 року народження, та її молодшої 50-річної доньки. Старша донька жива, але наразі не спілкується з правоохоронцями. Із нею поки що працюють медики.

Як розповіли ZAXID.NET жителі будинку на вулиці Братів Бойчуків, там уже кілька днів підряд поширювався неприємний запах, який йшов з однієї з квартир. У самій квартирі проживала літня жінка із двома доньками, але нікого з них вже довгий час не бачили. Мешканці викликали поліцейських, які спробували увійти у квартиру, але їм ніхто не відчинив. На місце викликали рятувальників, які виламали вхідні двері.

За словами мешканців, 54-річна жінка, яка залишалася живою, була дуже знесиленою і марила. У помешканні зовсім не було їжі.

«За попередньою інформацією, жінки мертві приблизно два-три тижні. Старша донька жива, але вона не розповідає, від чого та коли померли родичі і чому вона про це нікому не повідомила. Причини смерті стануть відомі після проведення судово-медичної експертизи», – повідомляють в поліції Тернопільщини.

Як уточнили ZAXID.NET у Нацполіції Тернопільщини, слідів насильницької смерті на тілах не виявили. Наразі медики перевіряють психічний стан 54-річної жінки, фізичних ушкоджень вона також немає.