Головна Новини Будинок тернополян перетворили на наркопритон

Будинок тернополян перетворили на наркопритон

Тернополяни, що мешкають на вулиці Куліша 4/4 б’ють на сполох. Люди нажахані тим, що коїться у їхньому домі. Кажуть, що по всюди валяються шприци, ампули з-під димедролу і ще чогось невідомого. Часто можна побачити у шприци з кров’ю. Прибиральниця теж боїться там прибирати і брати до рук цей жах. Таку скаргу на сайт міської ради від імені жителів дому написала тернополянка Тетяна. Жінка просить прийняти міри.

“Доброго дня.Скажіть куди і до кого звертатись з нашою проблемою.Біля нашого будинку Куліша 4/4 підїзд завжди валяються шприци і ампули димедролу. Але те що твориться останнім часом переходить усі рамки.Шприци валяються в під’їзді,ампули з димедролу скидають в поштові ящики, електрощитові, запихають в щілі біля ліфта і т.д. Просто стає страшно жити в таких умовах.Прибиральниця теж постійно жаліється на те .Але я не розумію чому ніяк на те не реагує ЖЕК.На мою думку прибиральниця має повідомити ЖЕК ,а він в свою чергу поліцію,але ніяких дій не приймаються.Наш підїзд далі перетвориться в притон. Що нам робити???Буквально вчора вертаючись з роботи бачила пшриц з кровю на підвіконні між 3-4 поверхами. Можливо б поліція почала б трохи займатись цим безладом. Хоча б деколи патрулювала біля нашого будинку. Куліша 4,4 підїзд”.

У міській раді на скаргу жінки відповіли, щоб напряму звернутись із заявою у поліцію.

“З метою забезпечення протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, рекомендуємо заявниці звернутися в Тернопільський відділ поліції ГУНП в Тернопільській області за адресою: бульвар Т.Шевченка,10 або повідомити правоохоронні органи на спеціальну телефонну лінію «102»”, – так звучить офіційна відповідь.

Сподіваємось правоохоронці наведуть лад за вказаною адресою.