Головна Новини “Будемо зустрічатися раз в тиждень, я тобі платитиму”, – кого шукають чоловіки...

“Будемо зустрічатися раз в тиждень, я тобі платитиму”, – кого шукають чоловіки на сайті знайомств у Тернополі

В період карантину, та обмежень, пов’язаних з коронавірусом, в рамках журналістського експерименту, кореспондент видання вирішила зареєструватися на популярному сьогодні сайті знайомств, щоб з’ясувати, чи легко на подібному порталі знайти та зустріти достойного чоловіка. 

Отже, сам момент реєстрації займає не більше 5-7 хв. Правда світлини потрібно ставити оригінальні та справжні, бо даний портал перевіряє, чи саме ви є та ж реальна людина від імені якої буде відкрито сторінку на порталі знайомств, пишуть Тернополяни

А далі буквально ж відразу чоловіки починають відвідувати твій профіль, що видно у рубриці “Activity” і пишуть повідомлення. 

Дуже важливо – при реєстрації можна вказувати  своє місце розташування, тоді вашу сторінку будуть бачити чоловіки в радіусі до 100 кілометрів, якщо не вказувати, то відповідно є шанс познайомитися з іноземцем, який випадково натрапить на новий профіль. 

До речі про іноземців, їх на сайті немало, та не всі володіють солов’їною. 

Ось приміром, 53-річний хімік з Італії вирішив користуватися гугл-перекладачем. 

“Я зацікавлений у вас, ми можемо ближче познайомитися… мене звати Марко…. Мені 52 роки… я завеликий для вас?”, – пише італієць, маючи на увазі свій вік. 

Далі розповідає, що він розлучений, має дочку 22 роки, а на сайті шукає добру жінку на все життя. 

“Я шукаю жінку для майбутнього разом, для життя, – відзначив Марко. – Сумую за коханням. Сумую за жінкою поруч…”. 

Крім того, італієць пообіцяв зустрітися як тільки відкриють кордони, бо коронавірус. 

Арон, який працює кухарем і живе в Донецькій області, принаймні так показує на  сайті його автоматичне місцезнаходження, відзначив, що він не одружений та не має дітей і шукає серйозних відносин. 

“Я живу в Норвегії, у мене є робота, моя місячна зарплата 5800 доларів. Я не п’ю, не курю, дуже тихий чоловік”, – відзначив Арон і три рази написав, що він хоче ну дуже серйозних відносин. 

Ще був один цікавий випадок, коли чоловік відразу дав зрозуміти, що дружина йому не потрібна. 

“Не будьмо дітьми, ми усі тут дорослі люди, будемо зустрічатися раз в тиждень, я тобі платитиму, – зауважив чоловік, який назвав себе Микола. 

Крім того, на сайті є дуже багато чоловіків, які реєструються, переписуються з дівчатами та самі не знають кого і чого хочуть.

“Приємно познайомитися, мене звати  Ігор, Осінь чи весна. Якщо осінь, то добре, гриби можна збирати”, – написав користувач з сайту знайомств. 

Та є і немало наполегливих чоловіків, які і номер мобільного просять і свій залишають і вже прямо з першої літери переписки запрошують на каву. 

“Привіт, ось мій номер…. Звільнишся – набери, – відзначив користувач Михайло. – Я завжди маю час для такої красуні”. 

Особливо романтичні хлопці присилають смайлики, картинки з квітами та побажаннями – “Доброго ранку” і “Надобраніч”.

То ж підсумовуючи переписки із сайту знайомств, можна зробити деякі висновки – перше – точно знати хто ти є і кого ти хочеш зустріти на даному порталі, як то кажуть на ловця і звір біжить, друге, точно знати з ким ти не будеш спілкуватися, підтримувати контакт, зустрічатися, і відразу відсіяти таких претендентів, ну і зрештою питати про головне – одружений, має дітей, де працює, де живе і тому подібне, та йти на побачення і врешті-решт знайти свою другу половинку, якщо не офлайн, то спершу хоча б онлайн, а там далі буде ….

До речі, за кордоном знайомства через спеціалізовані сайти є нормальною практикою, є надія, що і наші чоловіки та жінки шукатимуть там справді кохання, а не розваги на одну ніч…