Головна Новини Борець із Тернопільщини став чемпіоном на престижному міжнародному турнірі

Борець із Тернопільщини став чемпіоном на престижному міжнародному турнірі

В місті Клайпеда (Литва) 19 жовтня пройшов традиційний міжнародний турнір з вільної боротьби серед юнаків, де спортсмен зі Збаража на Тернопільщині став чемпіоном.

На змаганні виступало понад сто борців з різних країн світу. Серед українських борців неабиякий успіх мав від Збаразького ФСК “Чемпіон” Юрій Вовк. Хлопець боровся у ваговій категорії 55 кілограмів та впевнено поклав на лопатки кожного зі суперників.

Готувaли збapaзького боpця до змaгaнь тpенеpи – Євгеній Коpоль, Олексaндp Шaфpaнський, Олег Боpисевич, a тaкож стapший тpенеp тa кеpівник СК «Чемпіон» Петpо Коpоль, пише ternopoliany.te.ua

Як поділився головний тренер, дуже приємно спостерігати за успіхом своїх вихованців.

  Одна перемога стимулює спортсмена перемагати знову. Стимулює наполегливо тренуватися у поті чола, щоби потім вийти на килим і показати новий успіх. Часом мене спортсмен питає: «А чи можна пропустити тренування?». Я відповідаю, що можна. Тільки разом із тренуванням ти можеш пропустити і свою перемогу в майбутньому. Краще прийти на тренування і зробити мало, аніж не прийти і не зробити нічого. Та краще робити не мало – а викластися на повну, показати, чого можеш досягнути завдяки своїй наполегливості та самовіддачі, — наголосив Петpо Коpоль.

(На фото – чемпіон третій праворуч)