Головна Новини Богдан Юлик: «Перший рік роботи СК «Workout Hall» був непростим, але успішним»

Богдан Юлик: «Перший рік роботи СК «Workout Hall» був непростим, але успішним»

Десять постійно діючих секцій, соціальні ініціативи, участь спортсменів у змаганнях різних рівнів та організація масштабних чемпіонатів у Тернополі – все це про спортивний комплекс «Workout Hall», який нещодавно відзначив першу річницю діяльності. Засновник спорткомплексу Богдан Юлик каже, що СК – це втілення однієї із його мрій.

«Ні для кого з мого оточення не секрет, що я дуже люблю спорт, зокрема, бойові мистецтва. Як голова обласних федерацій тайського боксу та ММА, я знаю, як важливо спортсменам мати можливість займатися якісно. В залах, де є все для цього необхідне – від інвентаря та амуніції до професійних тренерів», – так на своїй сторінці у соцмережі написав засновник СК «Workout Hall» Богдан Юлик.

Тайський бокс, бокс, змішані єдиноборства ММА, таеквондо, фітнес, стретчинг, йога, флай-йога, дитяча гімнастика та тренажерний зал – саме такі секції представлені у спорткомплексі, де акцент роблять саме на бойових мистецтвах. Вихованці закладу впродовж року взяли участь у 30-ти різних змаганнях, де успішно виборювати призові місця.

Спортсменів, які займаються тайським боксом, тренує Юрій Сенів, який також є виконавчим директором обласної федерації тайського боксу.

«Наші спортсмени за рік здобули сотні нагород. А це свідчить про те, що наша робота правильна. Ми всіма силами намагаємось виховувати справжніх чемпіонів і справді раді, що в нас є такі перспективні вихованці. Звичайно, всі наші досягнення – це результат наполегливості спортсменів та якісної роботи тренерів. Не буває і без помилок, але я завжди кажу – працюємо і йдемо далі. Головне – не перемога, а жага до неї. Час і старання завжди приносять результат», – переконаний Юрій Сенів.

Про розвиток спорткомплексу свідчить і те, що працювати сюди приходять кваліфіковані та досвідчені спортсмени. До прикладу, Микола Гринчук – чемпіон України з фрі-файту, майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу серед професіоналів ММА, вже кілька місяців, як працює тренером з фріфайту та ММА в СК «Workout Hall».

«Я з власного досвіду можу сказати, що місце тренувань та наставники відіграють неабияку роль для спортсменів. У «воркауті» є все для того, аби виховувати достойних людей та справжніх бійців. Я щиро радий, що можу працювати з такою командою», – зауважує Микола Гринчук.

А команда працює наполегливо і злагоджено. Окрім участі у змаганнях вихованців «Workout Hall», спорткомплекс спільно зі спортивними федераціями ММА та тайського боксу зуміли провести в Тернополі Відкритий чемпіонат зі змішаних бойових мистецтв ММА, Відкритий чемпіонат з тайського боксу та, навіть, Кубок України зі змішаних бойових мистецтв UF MMA.

«Ми започаткували нові традиції на турнірах – учасники не платили стартових внесків, на призерів чекали фінансові винагороди, а для глядачів вхід був вільним. Ми таким чином втілюємо наше гасло «Давайте разом робити спорт доступним для кожного». Адже і безкоштовна участь спортсменів в таких чемпіонатах, і вільний вхід для глядачів допомагають популяризувати спорт, в даному випадку бойові мистецтва», – розповідає Богдан Юлик.

Спорткомплекс напрацював і ряд соціальних ініціатив. Окрім того, що заняття безкоштовні для тих, хто представляє СК «Workout Hall», місто чи область на змаганнях різних рівнів, у закладі безкоштовно займаються й діти, які виховуються у багатодітних сім’ях та діти і дорослі з малозабезпечених родин.

Богдан Юлик каже, що всі добрі традиції, започатковані у перший рік роботи, продовжуватимуть реалізовувати і надалі. Більше того, засновник СК має ще багато ідей та задумів, над якими працює зі своєю командою:

«Ми можемо говорити про те, що наш перший рік був непростим, але успішним. Маємо чимало здобутків, якими можемо похвалитися і маємо не менш амбітні плани на майбутнє. Тож, рухаємось вперед, до нових вершин!».