Головна Новини Богдан Юлик: «Команда «Workout Hall» подарувала тернополянам на День міста море...

Богдан Юлик: «Команда «Workout Hall» подарувала тернополянам на День міста море емоцій»

Змішані єдиноборства ММА, тайський бокс та фітнес – саме ці секції представили на показових виступах тренери спортивного комплексу «Workout Hall» на День міста у Тернополі. Для цього в парку Національного відродження спеціально встановили ринг.

Юрій Сенів – виконавчий директор Тернопільської обласної федерації тайського боксу та тренер СК «Workout Hall» розповів, що таку ініціативу втілюють не вперше.

«Ми – за здоровий та спортивний спосіб життя. Наші тренери та інструктори – фахівці своєї справи і ми завжди охоче це демонструємо. День міста став ще однією нагодою показати тернополянам, що спорт – це не лише корисно, але й цікаво та красиво. Ми вкотре побачили, що люди охоче дивляться такі виступи», – зауважив Юрій Сенів.

(фото)

Окрім того, що перехожі мали нагоду спостерігати за роботою тренерів та їхніх підопічних, охочі могли спробувати і свої сили на рингу. Найбільше таке бажання проявляли діти. Дехто з них після цього захотів прийти на справжнє тренування, а дехто переконався, що це не так легко, як здається.

«Насправді, для того, аби зрозуміти, чи підходять вам бойові мистецтва, як вид спорту, звичайно, треба спробувати, – каже Юрій Сенів. – Але хочу звернути увагу, що єдиноборства дають добру фізичну підготовку. І займаючись ними, ви не просто вчитесь битися, як багато хто вважає, ви дисциплінуєте себе, вдосконалює своє тіло та формуєте характер. Не дарма саме такі слова є лозунгом нашого спорткомплексу», – підкреслив тренер.

(фото)

Засновник СК «Workout Hall» та голова Тернопільських обласних федерацій тайського боксу та змішаних єдиноборств ММА Богдан Юлик вкотре наголосив на тому, що і спорткомплекс, і федерації всіма силами намагаються підтримувати та розвивати спорт на Тернопільщині.

«Впродовж тривалого часу моя команда активно працює над тим, аби про бойові мистецтва не лише в Тернополі, а й в Україні знали якнайбільше людей. І не лише знали, але й фахово займались ними. На жаль, в нашій державі так склалось, що спорт і спортсмени не мають належної підтримки від держави. Відповідно, немає можливості готувати достатньої кількості кваліфікованих спортсменів, які можуть достойно виступати на змаганнях різних рівнів як в Україні, так і за кордоном. Я переконаний, що підтримуючи активну спортивну молодь на місцях, ми формуємо майбутніх світових чемпіонів», – зазначив Богдан Юлик.

Богдан Юлик додав, що показові виступи спорткомплекс організовує і на інших подіях та фестивалях. До прикладу, нещодавно команда «Workout Hall» з такою метою відвідала фестиваль урожаю та мистецтв «Фест Господар».

(фото)

До слова, у спорткомплексі «Workout Hall» представлені близько 10-ти секцій. Окрім тайського боксу, ММА та фітнесу, які були представлені на День міста, ви можете відвідувати заняття з боксу, йоги, флай-йоги, стретчингу та тренажерний зал.