Головна Новини Богдан Юлик: «Дітям, які ростуть без батьків, важлива наша підтримка»

Богдан Юлик: «Дітям, які ростуть без батьків, важлива наша підтримка»

Пам’ятаєте, у березні ми вам розповідали про юного тернополянина, який втратив обох батьків, і залишився під опікою старшої сестри? Засновник «Workout Hall» вирішив допомогти хлопцю, який захотів займатись спортом, тож, вже більше, як півроку Надар Сай отримує певну матеріальну підтримку, безкоштовно відвідує спорткомплекс та регулярно займається тайським боксом.

Нещодавно Надару виповнилося 13. Він зізнається – мріє про професійний спорт та вже може похвалитися першими досягненнями.

Командою ми їздили на дружні спаринги до Івано-Франківська. Я зайняв друге місце, результатом поки задоволений, але треба працювати ще більше, щоб бути першим”, – каже Надар.

Враженнями та успіхами юний спортсмен ділиться і з однолітками: 

Мої однокласники дуже люблять слухати про наші тренування. Потім мене ще розпитують багато, може, я їх навіть мотивую”

Тренер Надара та виконавчий директор Тернопільської обласної федерації тайського боксу Юрій Сенів каже, помітив, що завдяки тренуванням його вихованець став дисциплінованішим та впевненішим у собі. 

Складність роботи з підлітками такого віку, як Надар у тому, що вони часто не дуже уважні, хочуть все й відразу. Ми ж вчимо концентруватися на найважливішому. Звичайно, для цього потрібен час. Всі ми знаємо, що спорт виховує характер, тож, над цим і працюємо”, – зазначає Юрій Сенів. 

Засновник СК «Workout Hall» Богдан Юлик переконаний, що важливо, аби діти не розчаровувалися через важкі життєві обставини. Адже часто такою силою волі, як у дітей, не можуть похвалитися дорослі. Тож, їхній потенціал необхідно розвивати всіма силами. 

Я неодноразово наголошував на тому, що наша команда готова підтримувати молодих спортсменів, які хочуть займатися бойовими мистецтвами та виступати на змаганнях. Для таких дітей, ми даємо можливість займатися безкоштовно. Більше того, на прикладі Надара ми побачили, що діти, маючи таку можливість, використовують її на всі 100%. Тому ми прийняли рішення, що у «Workout Hall» діти, які виховуються у багатодітних сім’ях та діти і дорослі з малозабезпечених родин можуть займатися безкоштовно (детальніше – тут, ред*)”, – зауважив Богдан Юлик, –«Дітям, які ростуть без батьків, особливо важлива підтримка суспільства. Адже коли вони розуміють, що мають на кого покластися, мають з ким порадитися, то вони ростуть впевненими в собі, наполегливими і можуть досягати вагомих результатів. І йдеться не лише про спорт – в таких випадках ми виховуємо достойних особистостей».