Головна Новини Блогерка з Тернополя проводить розіграш разом з російськими блогерами?

Блогерка з Тернополя проводить розіграш разом з російськими блогерами?

Відома на просторах Instagram блогерка та інфлюенсер Таня Пренткович з Тернополя, в одному зі своїх останніх розіграшів дарує «Mercedes» на російських номерах або 1 мільйон рублів. Такий розіграш вона проводить спільно з російськими блогерами.

Під постом у Пренткович вже 17, 5 тисяч коментарів і 145 тисяч лайків.

У коментарях люди обурюються, адже на Сході досі йде війна, тому незрозуміло, як в таких умовах, можна співпрацювати з агресором. Тим паче, що Таня неодноразово розповідала про свій патріотизм і важливість української мови в Україні. Сама ж блогерка на обурливі коментарі своїх читачів не реагує.

На цей розіграш у Facebook відреагувала українська військова волонтерка Аліна Михайлова, де розкритикувала дії Пренткович.

«Історія про те як одна з «топових» блогерів України – Tanya Prentkovych з Тернополя, щира україночка, кицька чия мова тільки українська (бо у неї ж принципи) – розігрує автомобіль на kaцa*skix номерах разом з кодлом рос. блогерів, для яких Крим – російський, а війна на сході України – громадянська», – пише Аліна Михайлова.

Також дівчина закликає українців бути уважними та ретельно фільтрувати інформацію.

«Бо спочатку вам ніби і ок, бо «та це ж просто розіграш», а потім не встигнете оговтатися як в голові сидітиме мавпа і горлатиме – «все не так однозначно!». Росія – це ворог. Підступний ворог, який щодня веде боротьбу за нашу свідомість – музикою, текстами, “топ” блогерами, фільмами. Ворог який веде бойові дії скрито. Бо … «це все палітіка, а ми просто хочемо споживати рос.контент.  Споживай інформацію відповідально. І завжди думай про те, що в цю хвилину, коли ти лайкаєш pyssnяву діч в інсті – десь під Горлівкою, Спартаком або Новоазовськом українські військові ведуть бойові дії. Думай про те, що коли «та це ж просто рос.машина» в одній з реанемацій захисник України бореться за своє життя», додає волонтерка.