Головна Новини Близько 50 км дороги М-30 Стрий – Ізварине вже з розміткою

Близько 50 км дороги М-30 Стрий – Ізварине вже з розміткою

Ремонт 66,3 км Дороги Єдності на території Тернопільської області впевнено просувається до завершення. На близько 50 кілометрах вже нанесено дорожню розмітку. Використовується технологія «холодного пластику». Така розмітка служить щонайменше 3 роки.Також завершується влаштування металевого бар’єрного огородження на ремонтованих ділянках траси М-30 та влаштування пішохідних доріжок у населених пунктах.

 Нагадуємо, що на 64,1 км автошляху вже укладено фінішний шар покриття. Це ділянки з Тернополя до Бережан та з Бережан до межі області. Капітально ремонтовані 2,2 км у межах міста Бережани – з влаштованим шаром основи.

 Крім ремонту покриття лагодимо 13 штучних споруд у складі дороги. 8 мостами вже відкрито проїзд. Нещодавно забетонували останні 3 мости (у Бережанах та Підвисокому).

 Загальна протяжність дороги М-12 в області становить 106,3 км (за винятком відрізку на балансі Тернопільської міської ради). Її частину від міста Тернопіль до межі з Хмельницькою областю та 1,2 км в межах м.Бережани було відремонтовано у 2018 році.

 У 2021 році відновимо решту протяжності, аби Дорога Єдності М-30 Стрий – Ізварине на Тернопільщині була повністю комфортною та безпечною. Ця дорога є головним об’єктом Великого будівництва 2021 в Тернопільській області.Бачити менше