Головна Новини Аферист запевняв, що Олександр Богомол допоможе тільки після предоплати

Аферист запевняв, що Олександр Богомол допоможе тільки після предоплати

Триста євро та 15 тисяч гривень – саме таку суму віддала жителька Козівського району сусідові – Чорнію Володимиру Павловичу. Чоловік пообіцяв, що допоможе її доньці скласти іспити із ЗНО-2017.

Ґарантом стовідсоткового результату, за його переконаннями, був сам начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Жінка повірила помічникові, оскільки він її далекий родич, а окрім того, раніше працював в органах внутрішніх справ.

Чоловік сказав, що керівник поліції допомагатиме лише після того, як отримає передоплату. У разі провалу задуманого, він поверне усі кошти. Гроші потерпіла передавала у Тернополі.

Проте донька іспити не склала, але плату назад не отримала. Натомість родич почав погрожувати і застерігати, щоб вона проти головного поліцейського краю “не виступала”.

Незважаючи на розповіді пана Чорнія, жінка звернулася за допомогою до Олександра Богомола і лише тоді зрозуміла, що стала жертвою шахрая.

Як каже начальник Козівського відділення поліції Сергій Горяний, Володимир Чорній в правоохоронних органах не працює ще з 2015 року. Проте відомо, що після звільнення чоловік почав підзаробляти шахрайствами, посилаючись на зв’язки у поліції. Наразі місце перебування зловмисника не відоме. Його розшукують правоохоронці. Даний факт внесений в ЄРДР за статтею 190 частина 1 ККУ – шахрайство, повідомило Досьє 102

Олександр Богомол звертається до мешканців краю, які потерпіли від співпраці з шахраєм, прикриваючись іменем начальника поліції, повідомляти на лінію “102″ або за номером телефону чергової частини (067)471 66 23.