Головна Новини Атовців з Тернополя відмовився везти з Рівного перевізник з Буковини

Атовців з Тернополя відмовився везти з Рівного перевізник з Буковини

Учасники бойових дій : Семків Василь Михайлович, Король Володимир Романович, Штамбурский Михайло Бориславович, Линюк Павло Михайлович та інші, яких з Рівненського полігону відпустили на 1 вересня додому, перевізник в грубій формі відмовився везти в Тернопіль. Відомо, що перевізник з Чернівців.

“Законом України гарантовано безкоштовний проїзд учасникам бойових дій, проте перевізник часто дотримуватись закон, оскільки в іншому законі прописано правила відшкодування за пільгові перевезення.

І виходить, що атовець відчуває приниження від того, що має право скористатись своїм правом, а перевізник часто агресивно себе поводить, аргументуючи відмову тим, що йому потрібно заробити на ремонт транспорт тощо.

Вже не один місяць ГО «ВО учасників АТО Галичини» звертались до влади з вимогою врегулювати адекватно це питання. Надіюсь, що Тернопіль таки прийме відповідні міри, щоб атовець відчував себе достойно , користуючись своїм правом. І в Тернополі таких конфліктів не буде, з яким зустрілись наші побратими у Рівному” – каже Ружена Волянська.