Головна Новини Андрій Макаревич побував у відомому тернопільському ресторані (фотофакт)

Андрій Макаревич побував у відомому тернопільському ресторані (фотофакт)

У Тернопіль завітав відомий російський музикант, співак, композитор, телеведучий Андрій  Макаревич.

Зірка легендарного гурту «Машина времени» сьогодні, 5 травня, виступить у Тернополі з концертом.

Напередодні, 4 травня, співак завітав у відомий тернопільський ресторан «Старий млин», де скуштував популярні українські страви.

Частував зіркового гостя власник закладу Михайло Гросуляк, який у соцмережі поділився своїми враженнями від знайомства, пишуть Тернополяни.

«Про цю зустріч я мріяв дуже давно. Ще з часів, як побачив активну політичну позицію Андрія Макаревича щодо відносин між Росією та Україною, – поділився Михайло Гросуляк. – Для мене «Машина Времени» – це «The Beatles» в Радянському Союзі, на яких виросло не одне покоління. І я теж. Знав всі пісні на пам’ять. Підкупали протестні тексти і філософські. Та це було давно, а людей судять по останніх вчинках. Тому я ще більше заповажав Андрія, коли побачив, яку позицію він зайняв після Майдану, анексії Криму. Він практично сам серед місцевого культурного бомонду з російських артистів виступив проти того, що Росія вчиняє з Україною. І я пам’ятаю дуже добре його концентр в Слов’янську, звільненому від сепаратистів. Після того його добряче покарали. По суті заборонили виступати в Росії: десь гласно, десь негласно».