Головна Новини Анастасія Меркушина, Юлія Джима, Дар’я Блашко та Олена Підгрушна — бронзові призерки...

Анастасія Меркушина, Юлія Джима, Дар’я Блашко та Олена Підгрушна — бронзові призерки жіночої естафети ЧС-2021 з біатлону

Анастасія Меркушина, Юлія Джима, Дар’я Блашко та Олена Підгрушна — бронзові призерки жіночої естафети на ЧС-2021 в Поклюці.

Результати жіночої естафетної гонки, яка відбулася в словенській Поклюці в рамках Чемпіонату світу з біатлону.

  1. Норвегія (0+11) 1:10:39.0;
  2. Німеччина (0+5) +8.8;
  3. УКРАЇНА (0+7) +9.2.

Анастасія Меркушина: Сьогодні на останньому колі я була готова до боротьби- Для мене це була дуже важка та емоційна гонка. Загалом, я собою задоволена. Не на всі 100%, але на 99 (посміхається). Один промах мені не сподобався, але він був робочий, тому що рваний темп на першому колі дався в знаки, і не я одна допустила хибу. На першому колі були дуже цікаві моменти: то бігли, то не бігли; то падали, то не падали, – робочі моменти першого кола. А що стосується останнього кола, то я ще з вчорашнього вечора розуміла, що швидше за все, за вдалої стрільби, Тандерволд буде у лідерах, і, якщо все буде гаразд, я буду у неї за спиною. Мабуть, цю спину я бачила всю ніч сьогодні (посміхається). Тому сьогодні на останньому колі я була готова до боротьби: зчепила зуби, і скільки могла – стільки і трималась за нею, тим більше її техніка дуже зручна для мене. Трішечки не вистачило, але я намагалася зробити все, що могла, віддала всі свої сили, і після передачі естафети дуже довго відходила від гонки.

Нагадаємо, Меркушина виборола срібло на чемпіонаті Європи