Головна Новини Амадор Лопес нагородив танцювальний колектив з Козови

Амадор Лопес нагородив танцювальний колектив з Козови

У Вінниці відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв  «Тобі, Україно». Тут побували вихованці зразкового танцювального колективу «Росинка» смт Козова (керівник – Галина Данилів-Стадник). Цього разу «Росинку» представила молодша вікова категорія.

Загалом у конкурсі взяли участь понад 500 учасників. Козівчани, як завжди, показали високу майстерність і результат. За хореографічні постановки «По дорозі жук» та «Щасливе дитинство» танцівники з «Росинки» від зіркового журі у складі відомого хореографа, шоумена, співака Амадора Лопеса та соліста гурту «Rumbero» Олега Серафина  нагороджені кубками та дипломами лауреата гран-прі (найголовнішої премії), пише “Свобода”

На конкурсі-фестивалі мистецтв «Тобі, Україно» було багато колективів, але юні козівчани запам’яталися всім чи не найбільше.

Батьки учасників колективу висловлюють слова подяки художньому керівнику  Галині Йосипівні Данилів-Стадник та акомпаніатору Шанайді Михайлові Ярославовичу, які свій талант, любов і душу віддають вихованцям танцювального колективу,  за їх клопітку працю, терпіння і наполегливість. Зичимо їм нових творчих звершень!

Окрема подяка батькам та голові Козівської районної державної адміністрації Вітровому Василю Богдановичу за розуміння, фінансову допомогу і сприяння розквіту творчості дитячого ансамблю. Бажаємо юним танцюристам успіхів, натхнення та тріумфальних здобутків!

Ще довго не вщухали яскраві емоції. Хоч і втомлені, але такі щасливі дитячі обличчя вкотре переконують, що не має бути причин, аби зупинити їх творче зростання.

Після короткої мандрівки Вінницею діти з «Росинки»  кинули монетки в один із міських фонтанів — аби повернутися.

Людмила КУТНІВ