Головна Новини Ажіотажу немає: тернополяни не квапляться купувати шкільне приладдя (Відео)

Ажіотажу немає: тернополяни не квапляться купувати шкільне приладдя (Відео)

Менше двох тижнів залишилося до початку нового навчального року. Проте на риканх Тернополя ажіотажу, пов’язаного з купівлею шкільного приладдя, немає. Продавці кажуть, люди не поспішають купувати товари, необхідні для навчання у школі. Припускають, виною всьому пандемія, Файне місто

“Порівняно з минулим роком, то продаж значно знизився. Людей на ринку мало. Мабуть не поспішають готувати до школи дитину, бо ще не знають, чи вона через карантин туди піде. Можливо, знову буде дистанційне навчання. Якщо говорити в загальному, то навіть 70% немає тих продаж, що торік”, – каже продавець канцелярського приладдя Валентин.

“Я б не сказала, що є продажі. Маловато. Хоча трошки і купують. Ціни різні взуття. Залежить все від матеріалу та виробника”, – розповідає продавець взуття пані Галина.

Якщо кількість продаж зменшилася, то вартість шкілького приладдя та одягу зросла. В середньому, аби зібрати шкільний портфель для першокласника, тернополянам доведеться витратити від тисячі гривень і більше. Щодо одягу, то лише спортивний костюм обійдеться у 800-1700 гривень. Більш детально про вартість, а також поради батькам від продавців – у нашому відеоматеріалі.