Головна Новини АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА, ЩО СКЛАДАЮТЬСЯ ВГОРУ – НАЙЗРУЧНІШІ У КОРИСТУВАННІ ПРОМИСЛОВІ МОДЕЛІ ОГЛЯДАЮТЬ...

АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА, ЩО СКЛАДАЮТЬСЯ ВГОРУ – НАЙЗРУЧНІШІ У КОРИСТУВАННІ ПРОМИСЛОВІ МОДЕЛІ ОГЛЯДАЮТЬ СПЕЦІАЛІСТИ «БРАМА МАРКЕТ ЛЬВІВ»

Об’єкти комерційного призначення потребують встановлення міцної, потужної та довговічної захисної конструкції, розрахованої на інтенсивне використання у складних виробничих умовах. Підйомні секційні моделі користуються попитом на промислових територіях завдяки чудовим теплоізоляційним характеристикам, нестандартним та габаритним розмірам, швидкій дії та функціональності. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Львів» вирішили уважно розібратися в особливостях конструкцій з сендвіч-панелей та дізнатися, які виробники популярні в Україні. Вони також оглянули різні модифікації підйомних систем.

Які особливості мають промислові ворота з сендвіч-панелей?

Теплі підйомні системи виготовляються з сталевих чи алюмінієвих листів, заповнених поліуретаном – матеріалом, який забезпечує високі термо- та шумоізоляційні якості. Використовуються окремі теплі сегменти, що з’єднуються між собою гнучкими шарнірами. Для додаткової герметизації отвору по периметру полотна нерідко прокладають гумовий ущільнювач. При відкритті стулка піднімається вгору та розташовується під стелею. Промислові ворота на виробництво виготовляються товщиною не менше 40 мм. Сендвіч-панелі можуть мати різні характеристики поверхні: гофровану, гладку, хвилю, фільонку, оформлюватися під дерево, фарбуватися у будь-який колір. Полотна підйомно-секційних конструкцій можуть бути суцільними. За бажанням власника можна врізати двері, хвіртки або вікна. Існує окремий різновид панорамних моделей, що добре пропускають світло.

Які варіанти виготовлення воріт для підприємств доступні?

У підйомно-секційних систем досить широкий спектр застосування. Їх охоче встановлюють на великих промислових, складських, торгових та інших територіях. Для більшості об’єктів гарним вибором стануть підйомні ворота зі склом й хвірткою. Використання функціональних елементів дозволить вільно переміщуватися територією без постійного відкриття отвору, а також використовувати денне світло замість електроенергії. Окрім віконечок різної форми для встановлення на стулку пропонуються панорамні панелі у необхідній кількості. Підйомні промислові конструкції будь-якого типу пропонує польський завод Вішньовськи: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-vorota-promyslovi. Це продукція преміального сегменту, що виготовляється з оцинкованої сталі з порошковим фарбуванням. Виробник надає декілька варіантів товщини стулки, найбільша з яких сягає 60 мм.

Що ще можна додатково встановити на складські секційні ворота?

Вручну керувати такими масивними та важкими захисними системами вкрай важко. Саме тому секційні моделі зазвичай оснащуються автоматизованим приводом з електричним живленням. Керування ним відбувається стаціонарно за допомогою кнопки, дистанційно з пульту або віддалено з мобільного пристрою. Автоматика працює чітко та швидко, що призводить до економії робочого часу та збереження тепла у приміщенні у холодну пору року. На важкі промислові конструкції встановлюються вальні приводи високої потужності, які добре переносять тривалі навантаження. Якщо огорожа використовується на території з підвищеним рівнем вологи, варто встановити фірмовий антикорозійний пакет.

Де замовити виготовлення та встановлення воріт на підприємство у Львові?

Конструкція підйомних секцій дозволяє монтувати їх в абсолютно будь-які за параметрами отвори. Вартість систем розраховується на основі серії та типу сендвіч-панелей, загальних розмірів, способи встановлення, кольору та товщини стулки, наявності додаткових опцій та механізмів. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Львів» готові запропонувати знижку на індивідуальний проєкт за умови замовлення у виставковому центрі на Городоцькій, 286Б. Ми також займаємося встановленням огорож будь-якої складності. Дзвоніть нам у зручний час, щоб отримати консультації щодо ваших питань: +380503562114, +380671121869. Професійна установка дозволить гарантувати довговічність конструкції. Ми пропонуємо повний цикл виробництва та обслуговування, починаючи від виміру отвору й проєктування, закінчуючи технічним оглядом.