Головна Економіка Автоматичні гаражні ворота Prime в Луцьку – огляд преміальних в’їзних систем від...

Автоматичні гаражні ворота Prime в Луцьку – огляд преміальних в’їзних систем від wisniowski-vorota-kiev.com.ua

Секційні брами польського виробництва – це дійсно унікальні конструкції, які не мають аналогів на ринку. Досвідченим фахівцям зі знаменитого заводу вдалося спроектувати та виготовити ворота для гаража з ідеальними технічними параметрами, благородним дизайном та оптимальною функціональністю. Гарантуємо, що знайомство з виробами серії Prime стане завершальним етапом пошуку високоякісної в’їзної системи. Спеціалісти «WISNIOWSKIVOROTA» пропонують розглянути особливості конструкцій просто зараз.

Теплі ворота в гараж – характеристики та можливості

Для виготовлення секційних систем преміум-класу використовують надійні матеріали найвищої якості. Брами Wisniowski Prime обладнані напрямними, кріпленнями та петлями з оцинкованої сталі. Полотно збирається з особливих сендвіч-панелей INNOVO. Вони складаються зі сталевих секцій, які заповнюються екологічно чистим пінополіуретаном без фреону та скріплюються за допомогою проміжних петель. Головною особливістю даних панелей являється їхня рекордна товщина – 60 мм. У поєднанні з еластичними ущільнювачами, розташованими по всьому периметру стулки та між «сендвічами» в місцях їх стиків, секції забезпечують надійне збереження мікроклімату. Кожна окремо взята панель наділена коефіцієнтом передачі тепла U, який дорівнює 0,33 Вт/м²∙К. Якщо говорити про показник готової конструкції – він складе не більше ніж 0,79 Вт/м²∙К.

Польські ворота на гараж – беззаперечні переваги

  • Термін експлуатації теплих брам становить як мінімум 15 років. Їх обладнують торсійними пружинами, розрахованими на 20 000 робочих циклів.

  • Всі системи з серії Prime за замовчанням оснащені безліччю елементів безпеки: вбудованим захисним коробом для механізму балансування, спеціальними рухомими кришками для роликів і напрямних, міжпанельними вставками з еластичного матеріалу, зовнішніми оптосенсорами, фотоелементами та особливим захистом від обриву троса.

  • До базового комплекту постачання включається ексклюзивна автоматика для воріт METRO, яка є спільною розробкою польського підприємства Wisniowski та французького виробника Somfy. Сучасний пристрій обладнано радіозв’язком, вбудованою сигнальною лампою, системою оптичного захисту, протизламним блокуванням і безліччю інших корисних механізмів.

  • Завдяки подвійному ущільнювачу, яким оснащена нижня панель, конструкція легко збереже тепло в гаражі з нерівною підлогою. Еластичний матеріал покриє вигини та ямки, тим самим забезпечуючи надійну герметизацію прорізу.

  • Підйомні ворота від виробника Вішньовські працюють злагоджено та плавно завдяки дюплекс-роликам та особливим підшипникам. Також вони обладнані гальмом безпеки, яке не дасть полотну впасти в разі поломки механізму.

Особливості оформлення секційних воріт з Польщі

Гаражні системи Prime включені до ексклюзивної брендової колекції виробів Home Inclusive, яка також об’єднує вхідні алюмінієві двері, вуличні брами та огородження. Оскільки польські конструкції вирізняються благородним мінімалістичним стилем, для виготовлення полотен використовують гладкі панелі чи «сендвічі» з текстурою у вигляді натуральної деревини, стали, піску. У виборі оформлення ви ніяк не обмежені: стулку можна забарвити в будь-який колір з каталогу RAL (понад 200 варіантів). Любителям ексклюзивних рішень пропонується колекція з 29 особливих відтінків, отриманих за допомогою методу облицювання. Для удосконалення дизайну полотна його прикрашають декоративними наклейками.

Як замовити гаражні ворота Wisniowski Prime в Луцьку?

Купити браму преміум-класу можна в будь-який зручний час у режимі онлайн. Перейшовши на сайт wisniowski-vorota-kiev.com.ua, скористайтесь формою заявки або просто додайте товар у кошик. Якщо ви бажаєте отримати детальну консультацію – звертайтеся до наших менеджерів за номером +38 (050) 993-70-77. Вони допоможуть підібрати різноманітні аксесуари, пульти для управління та інші необхідні пристрої. У фірмовому шоу-румі «WISNIOWSKI-VOROTA Луцьк» можна ознайомитися зі зразками гаражних і вуличних брам, а також купити товар з особливою знижкою.

Dyzayn harazhnykh vorit Wisniowski

Avtomatychni vorota dlya harazha Wisniowski Prime v Lutsʹku