Головна Економіка ЯКІ ТЕХНІЧНІ ПЕРЕВАГИ МАЮТЬ ВХІДНІ ДВЕРІ З ТЕРМОРОЗРИВОМ? ОГЛЯД ХАРАКТЕРИСТИК ЗАХИСНИХ КОНСТРУКЦІЙ...

ЯКІ ТЕХНІЧНІ ПЕРЕВАГИ МАЮТЬ ВХІДНІ ДВЕРІ З ТЕРМОРОЗРИВОМ? ОГЛЯД ХАРАКТЕРИСТИК ЗАХИСНИХ КОНСТРУКЦІЙ ДЛЯ БУДИНКУ В М. ІВАНО-ФРАНКІВСЬК ВІД СПЕЦІАЛІСТІ brama-market.lviv.ua

Збереження оптимальної температури у приміщенні актуальне як для літньої спеки, так й для зимового холоду. Технологія терморозриву чудово у цьому допомагає, створюючи бар’єр між зовнішнім та внутрішнім кліматом. Сучасні двері в приватний будинок завдяки особливій конструкції нейтралізують контраст температур, яким піддається полотно. Ізоляційні матеріали герметично заповнюють простір, і тоді зовнішні холодні елементи не торкаються внутрішніх теплих. Спеціалісти “БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ” вивчили особливості вхідних систем та розібралися у тому, які переваги мають конструкції з терморозривом. Також вони знайшли декілька оптимальних серій від різних виробників, які відповідають вимогам щодо енергоефективності.

ЯК ОБРАТИ ЯКІСНІ ЗОВНІШНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ, ЯКІ ОСНАЩЕНІ ТЕХНОЛОГІЄЮ ТЕРМОРОЗРИВУ?

Багато виробників займаються випуском вхідних дверей, які добре утримують мікроклімат приміщення. Але далеко не усі конструкції можуть бути створеними з урахуванням індивідуальних потреб клієнта.

Два європейські бренди, що пропонують якісні двері з терморозривом – це Kruzik та Wisniowski. Завдяки використанню міцних матеріалів продукція обох виробників відрізняється довговічністю, стійкістю до зовнішнього впливу, енергоефективністю та можливістю до оснащення інтелектуальними механізмами безпеки.

Що треба знати про брендові продукцію:

  • Kruzik – це чеський завод, який випускає широкий асортимент вхідних систем з різними дизайнами. Головною особливістю вважається плівка ламінування, що може мати унікальне зображення. Тепловий місток у рамі має ширину 70 мм. Додатково можливо оформити полотно склінням на вибір з 16 варіантів.
  • Wisniowski – польський виробник, відомий високою надійністю та стійкістю брендових вхідних моделей до різних умов клімату та експлуатації. Вхідні системи мають сучасний дизайн, який можна коригувати у відповідності з особистими смаками. Замовникам доступне фарбування за RAL-каталогом та можливість імітувати природну текстуру дерева. Польський завод випускає дві термоефективні лінійки: CREO та DECO з конструкціями різної товщини.

Моделі бренду Wisniowski можна подивитися за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-dveri-vhidni. Основним матеріалом для виготовлення полотна є алюміній, а утеплювачем виступає піна. Вхідні двері зі склом Wisniowski можуть бути оснащеними сканером відбитку пальців, кодовою клавіатурою чи зчитувачем Bluetooth.

ВХІДНІ АЛЮМІНІЄВІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ: ЯКІ ПЕРЕВАГИ МАЄ КОНСТРУКЦІЯ ДЛЯ МОНТАЖУ НА ПРИВАТНІЙ ТЕРИТОРІЇ?

Завдяки комплексному підходу до виготовлення систем вони можуть чудово захищати внутрішній простір від таких кліматичних умов як спека, прямі сонячні промені, волога, мороз та перепад температур. Стальний оцинкований лист з теплим наповнювачем та гарним порошковим покриттям забезпечує відсутність конденсату та обмерзання полотна.

Звісно ж, крім підвищеної енергоефективності вхідні конструкції відрізняються високими характеристиками безпеки та надійності. Утеплення також добре стримує звукові коливання, виступаючи шумоізолятором.

КРАСИВІ ДВЕРІ ВХІДНІ: ЯКІ ДИЗАЙНИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ СИСТЕМИ ПРОПОНУЮТЬ ВИРОБНИКИ?

Сучасні моделі можуть мати будь-який колір та текстуру для того, щоб стати невід’ємною частиною спільного екстер’єру. Окрім можливості використання різноманітних відтінків для оформлення вхідної системи варто звернути увагу на те, що виробники пропонують багато варіантів скління. Можна також вибрати додаткову фурнітуру для створення унікальної конструкції.

ДЕ ЗАМОВИТИ ВХІДНІ ДВЕРІ ТЕПЛИЙ АЛЮМІНІЙ У М. ІВАНО-ФРАНКІВСЬК З ВСТАНОВЛЕННЯМ?

Вхідні конструкції мають відповідати особливостям об’єкту, створювати безпечний прострір. Компанія “БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ” подбала про те, щоб клієнти мали повноцінний сервіс. Вхідна система створюється за індивідуальними параметрами та може бути одразу встановлена професійною командою. Доставка продукцію проводиться безкоштовно. Приємним бонусом для замовників також стане гарантована знижка при замовленні вхідної системи у виставковому салоні по вулиці Височана, 16 В. Додаткова інформація доступна за контактним номером: +380501604611 та +380673488399.