Головна Економіка Теплі ворота Ryterna в Тернополі – про особливості розповідає brama-market.lviv.ua

Теплі ворота Ryterna в Тернополі – про особливості розповідає brama-market.lviv.ua

Якщо ви запланували замінити в’їзну систему в гаражі на нову, то напевно хочете, щоб альтернативне рішення було більш надійним, функціональним та привабливим. Ворота з сендвіч-панелей Ryterna гарантовано позбавлять від існуючих проблем: вони захистять приміщення від сирості, протягів і виходу тепла. Сьогодні фахівці з «БРАМА МАРКЕТ» опишуть основні параметри та переваги, якими наділено сучасні литовські конструкції.

Avtomatychni harazhni vorota Ryterna

Секційні ворота Ryterna: характеристики

Перше, на що ми зазвичай звертаємо увагу при виборі – це полотно, яке перегороджуватиме проріз. Воно повинно бути жорстким та неважким, адже підйоми та опускання мають бути легкими навіть при ручному управлінні. Для того, щоб стулка відповідала головним вимогам замовника, її збирають зі зносостійких сендвіч-панелей. Їх основні складові – металева оболонка товщиною 0,45 мм та теплий пінополіуретановий наповнювач, який має щільну структуру. Гаражні ворота, які використовуються в побуті, оснащують 40-мілліметровими секціями. Така товщина є оптимальною для захисту неопалюваного приміщення та підтримання стабільної температури в ньому.

Робочий потенціал підйомного механізму залежить від обраної моделі. В R40 за балансування полотна відповідають пружини розтягу (до 15 000 циклів підняття/опускання), а TLB оснащують більш потужним торсіоном (25 000 відкриттів/закриттів прорізу). Для безперебійного функціонування кожну конструкцію обладнують міцною фурнітурою та жорсткими напрямними з цинковим покриттям (1,5 мм у товщину).

Sektsiyni vorota dlya harazha u Ternopoli

5 причин обрати литовські ворота для гаража

  1. Виробник приділив багато уваги злагодженій роботі конструкційних елементів та оптимізував їхню взаємодію.

  2. Для того, щоб запобігти виникненню травматичних ситуацій при ручному управлінні стулкою, між панелями розміщують спеціальні захисні вставки від защемлення пальців.

  3. Система ущільнювачів забезпечує максимальну герметизацію прорізу, не випускаючи тепло із паркувального приміщення. На нижній секції закріплюють вирівнювальну вставку, яка закриває собою щілини та дрібні дефекти у підлозі.

  4. Оскільки механізм балансування захищено спеціальною системою, полотно не впаде навіть при виникненні несправності троса чи пружин.

  5. Шум під час руху стулки практично відсутній, оскільки конструкцію обладнують роликами з нейлону.

Стилістичні рішення для підйомних брам

Окрім оптимальних технічних характеристик, ворота на гараж від Ryterna мають привабливий зовнішній вигляд. Широкий вибір декорів дозволяє створити оформлення в’їзної конструкції на будь-який смак. Панелі можна забарвлювати в базові та нестандартні RALкольори, а також надавати їм обране формування та структуру. За бажанням клієнта полотно прикрасять декоративними віконцями, наклейками та LED-підсвіткою. Також доступні і незвичайні рішення, такі як збірка стулки з натуральних дерев’яних панелей чи оформлення у стилі фасаду будівлі.

Як замовити автоматичні ворота в гараж з доставкою та монтажем у Тернополі?

Для того, щоб здійснити покупку в найкоротші терміни, зайдіть на сайт brama-market.lviv.ua та заповніть на ньому спеціальну форму заявки. Негайно зв’язатись із менеджерами для миттєвого замовлення можна за телефоном +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14. Окрім підйомних воріт обраної моделі ви зможете купити електричний привід CAME, FAAC чи Nice, який забезпечить легке та зручне управління в’їзною системою. Кожен, хто відвідає спеціалізований салон «БРАМА МАРКЕТ» у Тернополі, отримає гарантовану знижку на продукцію! Спитайте адресу найближчого шоу-руму у наших консультантів.