Головна Економіка Складні ворота-гармошка у Львові – коли краще встановити даний вид промислових автоматичних...

Складні ворота-гармошка у Львові – коли краще встановити даний вид промислових автоматичних систем, знають vorota24.com.ua

Вуличні конструкції, що призначені для забезпечення в’їзду на виробничу територію, повинні відповідати певним параметрам. Надійні автоматичні промислові ворота відрізняються оптимальною швидкістю роботи, технологічністю, безпекою користування та довговічністю. Всі ці якості втілені в складних системах V-King від польського виробника Wisniowski. Також існують спеціалізовані конструкції зі схожим принципом роботи, створені для установки в приміщеннях. У яких випадках вони підійдуть якнайкраще, розкажуть фахівці «ВОРОТА 24». З цієї статті ви дізнаєтесь про особливості найсучасніших брам для промислового використання.

Вуличні складні ворота V-King – призначення та переваги

На промислових об’єктах дуже важливо здійснювати контроль над потоками транспорту та мати можливість моментально перекривати проїзд. Польські брами складного типу ідеально справляються з цим завданням, оскільки вони розраховані на максимально інтенсивну та швидку роботу. Системи, що складаються з однієї або з двох стулок, підходять для установки не тільки на виробничих підприємствах, але й на стратегічних об’єктах, таких як повітряні та морські порти.

Головною відмінною рисою моделі V-King стала швидкість її роботи. Завдяки автоматичному приводу DAAB на відкриття/перекриття 1 метра проїзду витрачається лише 1 секунда. Спеціалізований пристрій з класом захисту IP 65 можна додатково обладнати модулями безпеки та сталевим нержавіючим корпусом.

Також варто відзначити конструкційні особливості, які мають розсувні ворота для підприємств. Рами та стовпи виготовляють з твердих металевих профілів, а все з’єднувальні елементи виконують з нержавіючої сталі. Для того, щоб захистити виріб від утворення іржі, його обробляють гарячим методом, повністю занурюючи в розплавлений цинк з температурою 450°C. Зробити метал ще більш стійким до зносу допомагає покриття «Technigalva Plus». Воно складається з нікелю, цинку та вісмуту. Потім на конструкцію наносять поліефірний барвник, що надає їй потрібний відтінок. Для захисту виробу від механічних пошкоджень його тричі покривають спеціалізованим розчином. Оптимальне зчеплення фарби з металом забезпечує фінішна кремнієво-фосфатна обробка.

Розглянемо ворота для ангара зі складними стулками

Виробник Wisniowski пропонує особливі конструкції для обладнання приміщень. Оскільки брами даного типу мають суцільне прозоре засклення, їх зазвичай встановлюють в авіаційні ангари або автосалони. При цьому за бажанням клієнта такі системи можуть служити навіть в якості воріт на склад. З технічної точки зору вироби не викликають нарікань: вони виготовляються з якісних матеріалів і розраховані на інтенсивну роботу.

Для того, щоб стулки конструкції пересувалися плавно й безперешкодно, напрямну рейку розташували нагорі, а для додаткової стабілізації їхнього ходу використали спеціальний підлоговий профіль. Полотна можуть бути виконані з натурального скла або прозорого полікарбонату. Таке рішення не тільки виглядає ефектно, але й дозволяє значно зменшити споживання електроенергії на освітлення будівлі протягом дня. За герметизацію прорізу відповідають ущільнювачі щіткового типу та спеціальні елементи, розташовані в рамі. Засуви та замки, що знаходяться в профілях стулок, забезпечать надійне закриття приміщення.

Як замовити складні ворота Wisniowski з доставкою та монтажем у Львові?

Зверніться до консультантів онлайн-магазину vorota24.com.ua просто зараз, щоб встигнути купити браму за вигідним курсом євро! Спеціалісти допоможуть підібрати найкращу модель в’їзної системи для зазначеного об’єкта та нададуть всю необхідну технічну інформацію про неї. Також в асортименті каталогу ви знайдете автоматичні ворота з сендвіч-панелей для установки на вулиці і в гаражі. Зв’язатися з нашими менеджерами для оформлення покупки можна за телефоном +38 (067) 693-70-77 або за допомогою заявки на сайті. У спеціалізованому виставковому салоні «ВОРОТА 24 Львів» ви зможете побачити продукцію на власні очі, а також отримати знижку на покупку! Чекаємо на гостей за адресою: вул. Городоцька, 286-Б, поверх 4, офіс 

Skladni promyslovi vorota Wisniowski V-King u Lʹvovi
Skladni promyslovi vorota Wisniowski V-King u Lʹvovi

Sklyani vorota-harmoshka dlya aviatsiynoho anhara
Sklyani vorota-harmoshka dlya aviatsiynoho anhara