Головна Економіка Розумні годинники для любителів активного відпочинку

Розумні годинники для любителів активного відпочинку

SmartWatch — це ідеальний аксесуар для смартфона. Звичайно, він може визначати час, але також можуть передавати важливі повідомлення прямо на ваше зап’ястя і запускати власні програми.

Що ще більш вражаюче, так це те, що велика частина цьогорічних моделей має масу корисних функцій, таких як: можливість пошуку в інтернеті за допомогою голосу, відстеження стану здоров’я спортсмена за допомогою GPS (і багато іншого), а також можливість оплати в продуктовому магазині без гаманця.

Тут представлений список найкращих розумних годинників, які ви можете купити вже сьогодні, та що мають найкращий функціонал для занятть спортом та активного відпочинку. 

Galaxy Watch — спортивний стиль від Samsung

Кращі розумні годинники, які ви можете купити прямо зараз, належать Samsung, і замість того, щоб використовувати очікуване назву Gear S4, вони називаються Galaxy Watch. Слідом за серією Gear S3 і Gear Sport 2017 року, Galaxy Watch значно покращилися.

Ми протестували більшу 46-міліметрову версію годинника, і вони забезпечують феноменальний чотириденний час автономної роботи, навіть якщо ви інтенсивно їх використовуєте. Це вражає, враховуючи, що багато інших годинник в цьому списку вимагають зарядки майже кожен день.

Поворотний обідок залишається основним інструментом навігації в операційній системі Tizen, а інтерфейс є одним з найбільш простих у використанні, що ми бачили в розумному годиннику.

Misfit Vapor 2 — годинник від експертів з фітнесу

Друга спроба розумних годин від Misfit вийшла навіть краще, ніж перша. Цей годинник призначені для того, щоб опинитися десь посередині між модними розумними годинами преміум-класу і необхідними пристроями для любителів фітнесу.

Гаджет не робить нічого ідеальним, замість цього вони просто добре і стабільно працюють. Це дуже стильний та сучасний на вигляд годинник, що шикарно виконує свої функції, а в поєднанні зі смартфоном ви отримаєте комфорт та функціональність як в руках, так і на них.  

Оснащені застарілим чіпсетом Snapdragon 2100, але мають вбудований GPS, NFC для Google Pay і ряд інших функцій, які можуть вам сподобатися. Головний недолік годинника — це ненайдійний, на перший погляд, корпус. Але на практиці можна відзначити виключну надійність гаджету, що в поєднанні з функціональністю подарує вам комплексне та сучасне доповнення смартфону.