Головна Економіка Мітингу підприємців під стінами Тернопільської ОДА сьогодні не буде

Мітингу підприємців під стінами Тернопільської ОДА сьогодні не буде

Голова громадської організації “Підприємці Галичини” Ольга Шахін звернулась до підприємців та жителів Тернопільщини, що анонсованого на сьогодні, 26 листопада, мітингу під стінами Тернопільської облдержадміністрації не буде. 

 

Таке рішення було прийнято організаторами та підприємцями з огляду на те, що за останню добу в Україні відбулись серйозні події та загострилась ситуація зі збройною агресією з боку РФ. Представники бізнесу прекрасно розуміють, що наразі всю увагу потрібно приділити національній безпеці. Про дату та час мітингу буде повідомлено згодом.

 

“Шановні тернополяни та представники ЗМІ інформую, що анонсований на сьогодні мітинг під стінами ОДА відмінити .Рішення про дату та час буде прийнято згодом.

Підприємці розуміють, що в останню добу Держава опинилася перед черговим викликом у зв’язку із посиленням збройної агресії проти України з боку РФ – і на порядку денному сьогодні вкрай важливе питання щодо національної безпеки, і саме на ньому сьогодні має бути зосереджено максимум уваги. При цьому закликаємо, щоб під час розгляду питання стосовно введення в Україні воєнного стану, керівництво країни та відповідних відомств зосередило зусилля і на визволенні екіпажів українських кораблів та наданні меддопомоги пораненим українським морякам.

У Тернополі сьогодні відбудеться тільки зустріч лідерів громадських організацій підприємців у вузькому форматі – спільне звернення щодо ситуації у сфері малого та середнього бізнесу та вимоги до органів центральної влади, зокрема щодо розгляду законопроектів № 5711, № 6489, № 7326 – буде передане Голові Тернопільської ОДА. Знаємо, що і колеги з інших регіонів України вирішили вчинити аналогічним чином.

Зараз Україна потребує єдності та толерантності. У важкий час підприємці не дозволять собі додатково нагнітати внутрішню агресію. Але свої права будемо відстоювати в рамках чинного законодавства”, – пише на своїй сторінці у Фейсбук Ольга Шахін.