Головна Економіка Компанія Креатор-Буд стартує з новим житловим Комплексом Manhattan, на бульварі Куліша

Компанія Креатор-Буд стартує з новим житловим Комплексом Manhattan, на бульварі Куліша

Житловий комплекс Manhattan на бульварі Куліша – нова, якісна сторінка архітектурного життя Тернополя.

Одна із секцій комплексу матиме 16 поверхів, що дає мешканцям унікальну можливість насолоджуватись красою панорами з вікна власної оселі .

Комплекс передбачає повноцінну власну інфраструктуру: підземний паркінг з великою кількістю паркомісць, магазини та об’єкти побутового обслуговування, інтерактивний майданчик для відпочинку дітей та дорослих.

У квартирах будуть великі панорамні вікна, скляні фасади, які нададуть будинку розкішного вигляду, а квартирам у ньому – сонячного світла та відкритого простору. Сучасні планування передбачають застосування технологій відкритого простору open spase і підкреслюють європейський архітектурний стиль у будівництві.

ЖК Manhattan розташований у центрі мікрорайону, поруч будинку – духовний центр, школи, садочки, торгівельні заклади, зручне транспортне сполучення зі всіма мікрорайонами обласного центру. Неподалік комплексу запланований парк для відпочинку.

ЖК Manhattan – це не лише один з найкрасивіших комплексів Тернополя, це – комфортний простір для якісного рівня життя його мешканців.

Детальну інформацію про ЖК Manhattan можна отримати у відділі продажу квартир, що за адресою вул. Листопадова,1/3, та на сайті компанії www.kreator-bud.com